/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +293 -16
    selamlar panpalar .beni bilenler bilir, ramazan ayı dışında pek dinle alakam yoktur. ama ramazanda tam bir şeriatçı olurum.

    Bu sabah aydınlık bir güne uyandım. sahurda yarım kazan kavurma yediğim için ağzım kupkuruydu. derhal balkona çıkıp etrafı seyrekoyuldum.

    Evin önündeki parkta oynayan çocukları izlerken hava bir anda karardı, aniden bir yağmur serpiştirdi ,kuşlar uçuşmaya, kediler sağa sola kaçışmaya başladı. evet, evet işte onlar geliyor, liseliler.

    Hayvani şekilde gülmeleri, anasının babasının ,evladım aç kalmasın diye binbir zorlukla verdiği harçlıkla kaçak sigara alan liseliler.

    Bir banka oturdular ve sigara - kola - müslüm gürses üçlüsünü kurup bağıra bağıra konuşmaya başladılar. Orucun verdiği sinirle iyice dellendim .takım elbisemi giydikten sonra derhal anamın elini öpüp helallik alıp aşağı indim.

    Parka doğru son hız giderken ,bre kafirler,bre kudurmuş pekekentler diye nidalar atarak liselilere doğru koşmaya başladım.

    Karşıma çıkan ilk liseliyi yılan hareketleri yaparak saf dışı bıraktım. ardından gelenede bir tekme atıp yere düşürdüm ama hesap etmediğim bir şey vardı .bunlar sayıca benden üstünlerdi. kafama aldığım tespih ve prestij kutuları darbesiyle yere yığıldım.

    Neyseki parkta uzun sakallı ,şalvarlı ,şeriatçı dayılar beni farketti. artık sayıca eşittik. içlerinden en uzun sakallı olan 99 lu kocaman tespihini ,bana vurmaya çalışan bir liselinin eline dolayıp nakavt etti.

    Ardından gelen dayılarla hüloğğğ nidalarıyla saldırıya kalktık. Dillerde Allah, ellerde sopa, kalplerde bunlar fedöcü kombosunu kurup liselileri öldüresiye dövmeye başladık. Bunlar fedöcü vurun vurun diye bağırınca dayılarda vatan haini diye bunlara saldırdı ve liselilerin dıbına koyduk.

    gün sonunda dayılarla akşam teravihte buluşma sözü verip ,oruçluyken sevap işlemenin verdiği huzurla , evime doğru yola çıktım.
    ···
   tümünü göster