/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    dexer dönemi ile Atatürk\'ün ülkeyi kurduğu dönemleri bir tutman bile ne kadar aptal bir çomar olduğunun göstergesi .
    ···
    1. 1.
      0
      Al işte malın önde gideni. Aynı bir tutmadım. 2 olay 2 amaç var. Olay farklı olsada amaçlar aynı. Halkın sevgisini kazanmak. Amaç tamamen budur.
      ···
    2. 2.
      0
      Atatürk zamanında 7 millete karşı her bölgede savaşıyorsun , laik bir ülke kurmaya çalışıyorsun , cumhuriyet yönetimi yerleştirmeye çalışıyorsun , fabrikalar açıyorsun , üretimi geliştirmeye çalışıyorsun , Türk alfabesini oluşturuyorsun .. daha niceler . . SENCE BUNLARI %2 LiK BiR KISMI OKUMA - YAZMA BiLEN BiR KISMA KAVRATMAK NE DERECE MÜMKÜN OLUR ??? Ve Atatürk elinde kuran ile prim mi yaptı mitinglerde amk gerizekalı iti .
      ···
      1. 1.
        0
        lan huur çocuğu. O zaman öyleydi falan değil. 2 adam da aşırı zeki ve işini bilen kişiler. 2 si de yaptı 2 si de haklı. Ben Atatürke laf atmıyorum dıbına kodumun andavalı. Sizin gibileri toplayıp gibeceksin
        ···
      2. 2.
        0
        ulan amın cocugu Atatürk hangi alanda dini kullandı . ananın amında mı kullandı it . tarih bilmiyorsun kendi zütüne göre uyduruyorsun huur çocuğu . Atatürk hayatta kaldığı dönem de kuranın indirildiğine karşıt söylemlerde de bulunabilecek kadar cesurdu. amk müslo ümmetçi köpeği seni . Türk yurdundan gibtir git ırkını kurutmadan .
        ···
      3. 3.
        0
        bak anasını gibtiğime bak bi de benim tarihime laf yapar. Ulan 10 tane sözünü koyarım buraya. Aç bak Atatürkün önce dinle ilgili sözlerine. Sonra dinin nasıl gereksiz olduğuyla alakalı sözlerine.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster