/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +13 -1
    Eleştirdiğim konu başlığı budur
    ( http://www.incisozluk.com...C5%9Ft%C4%B1ran-vaatleri/ )

    birincisi. Ülkenin ekonomisi yerlerde sürünürken 65 milyar TL'yi betona yatırılması aptallıktır. (bkz: Üçüncü Köprü) Muharrem incenin açıklamalarını dinlediyseniz bu paraların ar-ge çalışmalarına ve Ülkeye tekrar dönebilecek yatırımlara aktarılmasını söyledi. Mevcut hükümetin bu zamana kadar yaptığı tek şey betona yatırım yapmak oldu. Bununda ekonomiye getirisini görüyoruz.

    ikincisi. Gelişmiş ülkelerin nükleer santral kullandığı doğrudur fakat devri bitmiştir! Yaydığı tehlikeler ve Japonya'da yaşanan felaketten sonra gelişmiş ülkeler Alternatif enerjilere eğilim göstermiş ve Nükleer Santrallerini teker teker gözden geçirmeye ve kapatmaya başlamıştır. Türkiye gibi Terörist grupların olduğu ülkelerde Nükleer santraller canlı bombadır. Ayriyetten daha maden ocaklarına sahip çıkamayanlar nükleer santrallere nasıl sahip çıkacak o tarafıda mualla. Bu arada nükleer santrallerini kapatan ve gözden geçiren ülkelerin haberinin linki aşağıda bırakıyorum.

    https://www.ntv.com.tr/du...or,uj8cRRKTJUW7CEPWxrflDQ

    üçüncüsü. Bu ülkede o kadar saçma işler oluyor ki anlamak mümkün değil. Selahattin Demirtaşın suçu vardır yoktur bunu bir köşeye bırakıyorum. Cezaevinde olan birisi nasıl başkan adayı olabiliyor lan? E ozaman bu adamı serbest bırakın madem başkan adayı olabiliyor. Suçu varsa da bu adamı nasıl başkan adayı yapabiliyorsunuz?? :D

    dördüncüsü. Bigibletle halkın arasında gezmek, korumasız bir şekilde halkın arasında gezmek genellikle gelişmiş ülkelerde gerçekleşen olaylar. Yani bu lafta ki kasıt geldiğimde gelişmiş bir ülke olup birlik, barış ve güveni bu ülkede tesis edeceğizdir. Tabii size koruma ordusu olan bir adam, Soma faciasında ki mağdurları tokatlayan, laf dalaşına giren, çiftçiye ananıda al git diyebilen bir aday daha çekici sanırım.

    Ama merak etmeyin bu seçim olmazsa diğer seçim o olmazsa diğer seçim karanlığa güneş gibi doğacağız. Bu ülkeyi beceriksiz yöneticelere bırakmayacağız!

    https://www.youtube.com/watch?v=9GcATbHxDzc
    ···
   tümünü göster