/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    pkk lı itleri ve bunların çobanı barzaniyi haburda davul zurnayla karşılayan ablan mı idi , oslo da pkk ile görüşen annen mi idi , herhangi bir askeriye mensubu siyasi propaganda da bulunamaz , ayrıca ergenekondan tutulan onurlu subaylar arap iti olmadığı için mi içeride . hadi biraz daha a haber izle dombra falan dinle iyi gelir .
    ···
    1. 1.
      0
      Huur ççocuğu ben ak partilimiyim bana niye onlarin yaptığı taklukları sayıyorsun..Ne yapacaktı yuh mu cekecekti alkisliyor adam anayasaya göre başkan başkomutandır beynini gibtiğim seni... Pkklı terositlere arkadaşım kardeşim diyen babanmıydı? Sihaları istemeyen kullanmasını reddeden annenmiydi ? Terosit cenazelerine katılan chp li milletvekilleri kardeşlerinmiydi? cenazeden göz yaşı döken o pacavralara sarılan chp li vekiller akrabalarınmıydı yoksa?her gün pkk nın kanallarında canlı yayınlara cikan benmiydim be dıbına koyduğum? Benmi internet sitelerinde roportaj veriyordum? Sandik guvenligini pkk saglasin diyen alcak genelbaşkan akp nin mhp nin gebel aşkanımıydı? kandildeki orul orul orpu cocuğu dag domuzları banami dedi gel ittifak yapalım diye?pyd ypg yi teror orgutu olarak gormeyen onları ozgurluk savascasi olarak nitelendiren benmiydim!
      ···
    2. 2.
      0
      pkklı teröristlere kardeşim diyen falan yok , sihaları istemeyen de yok , terörist cenazesine katılan akpli vekiller de mevcut . pkk terör örgütü değildir diyen akp vekili orhan miroğlunu da unutma . sandık güvenliğini pkk sağlasın diyen bir kişi de yok o da zütünden uydurdugun bir durum . pkk ile ittifak yapan tüm siyasi , sosyal oluşumların anasını gibeyim . ben chp li değilim . ama gib kırığı gibi her olayda muhalefete yüklenmeye calısmayın . gözünüzün önünü görün biraz . son 16 yılda ülkedeki durumları unutan , makarna yemekten beyni gibilmiş bi primat olma . biraz aklını kullan .
      ···
      1. 1.
        0
        Kılicdaroglu bombaları dosiyen arkadaşlarımız kardeşlerimiz bomba dösemesinler dedi, Sezgin tanri kulu terorle mucadele edilen zamanlarda tsk nin kullandigi sihaların halkı vurduğunu söyledi ,karincayi bile incitmeyen türk askerine iftiralar attı..Ben siyaseti böyle konuşmayi sevmem her partinin cürük adamları vardır gećmişte soylenen sözlerle polemik olmaz. Cıkar meselesidir akp kürtlerden oy almak kürtlere cok yalakalık yapmistir bunu kimse inkar etmiyor ama chp li vekiller gibi ihanet ve zillet içinde olanları görmemek için kör olmak gerekir. Terorle mucadelede bu hükümetten daha iyisi yoktur
        ···
   tümünü göster