/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Kardeşim değer verip uzun bi entry yazdığın için teşekkürler . Sevgilimle 3 yıldır birlikteliğimiz var. Ve bugüne kadar beraber ne yaparsak yapalım hep mutlu oldu. Küçük şeylerle de mutlu olmasını bilir. Büyük şeylerle ise ona layık olduğunu tam anlamıyla gösterir . iyi ve temiz kalpli gerçekten. Bugüne kadar sadakati hep tamdı. Hep gerçekçiydi. Kısacası kız tam anlamıyla uyumlu. Bu yüzden düşündürdü beni
    ···
    1. 1.
      0
      dediğim gibi birkaç soru var cevabı sende olan.

      bence organizasyon şirketinden hoşlanmaz bu kız. parayı verir paketi seçer yaptırırsın ve hep etrafında insanlar olur. ama biraz daha lüks uğraş isteyen şeyler istiyosun gibi. orman iyi fikir bence. tabi seviyorsa. en sevdiği yer neresi? oranın ortdıbına uygun el emeği bir şey hazırla bence.

      ormana ağaçlardan sarkan lambalar, güzel bir masa, şarap, kaliteli yemekler, pikaptan güzel müzikler çok hoş olur bence. bi de ani olsun dedim ama böyle bi olayda kız oraya geldiğinde anlar zaten. o yüzden böyle şeylerde kıza şık bir elbise-ayakkabı-takı verip hazırlanmasını söyleyebilirsin. tabi zevkine uygun şeyler olmalı ve çirkin giyiniyosun bunları giy vs gibi şeyler düşündürmemeli. bu orman olayını kızın sevdiği ortama uyarlayabilirsin. kız baş başa sever gibi ama toplum içinde dersen ona da tavsiye verebilirim.
      ···
   tümünü göster