/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +26
    Ali yurda gelince anlattı olayları. Kizla konuşmuşlar elif arkadaşlığımız bitmemeli falan demiş.Ben de Ali\'ye 2. Deneme de olur sıkıntı yapma diye moral verdim.Bu ders çalışmak istemedi ama ben zorla çalıştırdım. Ardindan 1 hafta daha rutin geçti. Sonunda gelmişti komiteler.

    Komitelerin herkes girdiğini söylüyordu(2 hafta daha geçti) ama Ali ve benim gayet iyi geçmişti.Son hafta da girdik ve çıktık.En sonunda liste asıldı Ali ile beraber ilk 15 deyiz 7.ben olmuşum 13. o ondan sonraki hafta Ali de ben de kaldım dönem sonu yavaştan geliyordu. Bizim ise basket turnuvamız vardı.ilk 2 turu anlatmayayim. Yendik geçtik asıl önemli olan çeyrek final. Karsimizda kim var sizce? Tabi ki mimarlık. Orda Melisin az da olsa samimi olduğu Faruk diye bir bin var.(ben ile Sinem gibi düşünün)Neyse ben bu elemanın hal ve hareketlerini beğenmedim zaten Melise de söyledim bunu. Macta biz bunla eşleştik(adam adama savunma)
    Maç başladı Allah var iyi oynuyorlar maçı genelde önde zütürdüler. Sonradan benim ve oguzun 3 lukleriyle öne geçtik.(seyirciler arasında 2 fakültenin öğrencileri de var Melis mimarlığı destekliyor ama bana en fazla sayıyı da sen at diyordu .dd)
    Neyse bunlar fast break ile bir anda döndüler.Ben de hizliyimdir bu bin içeri gitmedi bilerek 3luk atmak için durdu(daha fazla yazılsın diye)
    Ben de bunun üstüne çıktım(öyle değil AMK) blogu bastım. Hakem devam dedi ama bu yerden sövüp sapanlamaya başladı.Ben hayırdır bilader dedim. Belli olay çıkacak hakem baktı saatine 1.5 dk kalmış eğer adam gibi oynasalar çevirilerdi belki de.Ama hakem öyle biz laflasinca bitirdi maçı.

    B-Ne var bilader kime sövüyorsun
    F-Sana lan
    (Yerden kalktı bu arada. Yandan Melis de geliyor gördüm ama gibimde değil o sırada)
    B-Ayagini denk al dediğin lafları bir tarafına sokmayayim.
    F-Soksana lan
    (Diyip itti beni. Amacim da ilk onun hareketlenmesiydi amacima ulaştım yani)
    Bu itince ben kafayı buna bir gömdüm. Yere düştü sonra yerde yumrukladim elimden oğuz ile Melis aldı. Oguz iyi ki almış elemanın yüzü dağılırdi
    ···
    1. 1.
      0
      Knk gerçek ismi yazmışın sanırım dikkatli bak değiştir yazmıyom buraya bulursun zaten
      ···
   tümünü göster