/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    0
    afrini ne alması amk cahili. sadece terör temizlemesine giriliyor.siz de afrini türkiye topraklarına kattık sanıyorsunuz. amerika size bunu müsade eder mi komiksiniz lan.

    nükleer olayına gelecek olursak olası bir patlama sonucu nükleerin o coğrafyadan temizlenmesi kaç yıl alıyor biliyor musun. en az 3 nesil alıyor.
    japonyanın bile artık kurtulmaya çalıştığı bu sisteme yatırım yapmak ne kadar mantıklı
    -seloyu ziyaret etti ama erdoğanı da ziyaret etti. biri terör başıysa biri de fetonun kardeşi.
    adaylık koyan herkesi ziyaret etmesinin neresi ayıp?

    -ettiği lafları 1 dakika sonra hiçbir zaman yalanlamadı.her lafının arkasında. azıcık mitinglerini izleseniz zaten arkasındayım cümlelerini defalarca duyacaksınız.
    -makam aracıyla gelir gelmez bu imkanı kullanması gerekiyorsa kullanır.en azından 3000 tane korumayla gezmiyor gotunun korkusundan
    ···
    1. 1.
      0
      Nükleer tesisimiz olmasın ama elektrik ucuz olsun. Muharrem ince başa geçerse koruma ile gezer ama Erdoğan gezerse züt korkusu. Terörist dolu bir şehri fethetmek zor ama temizlemek kolay böyle mi yani mantaliten.
      ···
    2. 2.
      0
      Erdoğan'ı ziyaret edecek tabiki adam cumhurbaskani. Ama içerde yatan terörist demirtaşı ziyaret etmesi bu kadar normal senin icin.
      ···
    3. 3.
      0
      Ben çok iyi bilirim terör başlarını.ama siz bilmezsiniz. megri megri diye diyarbakır mitinglerinde şarkı söyleyen ince değildi erdoğandı.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster