/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Ulan devdıbını anlattım mı. Kız yüzüğü verdi o gün . 2 gün geçti olayın ardından. Ben bugün aradım görüşelim dedim . Bende sizin gibi düşünüyodum. Kızın ailesi Adanalı olduğum için uzun zamandır ayrılmasını istiyomuş. Adanalılar pislikmiş uğursuzmuş . Dedim ailen önemli senin için ama beraber yaşıcak olan biziz. Beni bu süreçte tanımadın mı falan. Ailemin lafının üzerine laf söylüyemem dedi. Olum gerçekten zor. 3 yıldır ben hayatımı nasıl düzene soktum. Kızı gerçekten çok seviyorum. Amk anlatmakla yaşayabilseniz keşke. Eve gittim bugün. Çocuk gibi ağladım . Olum adanalıyım diye sevdiğim kız gidiyo. Saçma bi durum zoruma gitti lan anlayın.
    ···
    1. 1.
      +2
      Ateş düştüğü yeri yakar mutlaka, çok zor bir durum. Fakat ikili ilişkilerde “annem istemiyo babam istemiyo” tarzı konuşan kıza da harbi çok sinirleniyorum. O annesi babası eyvallah da sen eşek başımısın aq? Benzer bi olay benim başıma geldi ve kızdan soğumam için yeterli oldu. Harbiden biz eşek başımıyız anan istemiyorsa sen de beni görmüyorsan hadi eyvallah.
      ···
    2. 2.
      0
      Zoruma gidende o oldu . 3 yıl geçti sonuçta. Amk yerinde ne hayaller kurduk. Bi anda yıkılınca harbiden dünyanın bi önemi kalmıyo. Ağladım diye kendime acıdım tekrar ağladım amk .
      ···
    3. 3.
      0
      Sen güçlü kalmaya bak daima , emin ol sen doğru olduktan sonra gerisi normale bir şekil dö nü yor.. Sabırlı olmak zorundasın. Ayrıca hanım ablaya da biraz mesafe koymanı öneririm. Bakalım gidişat ne olacak ? Soğuyup bırakır iseee , iyi ki de olmamış dersin. Ama tutarsa seni , sen soğusan bile(sonuç olarak \"Ailemin lafının üzerine laf söylüyemem dedi.\"bu laftan sonra normal olma zaten) bakalım tutacak mı seni ? Anlayacak mı seni ?
      Edit: imla..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster