/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +7 -9
    https://www.havayolu101.c...ni-arasindaki-fark-nedir/

    Bu da link sığır al oku öğren Muş Adıyaman vs buralarda havaalanı vardı eyvallah ama havalimanı yoktu adam biz yaptık diyor ya gibiyim sizin gibi çıkarım yapmayı beceremeyen solcuları o yüzden bu haldeyiz yüz karası
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      izle Sonra Konuşalım : https://tinyurl.com/ycwmwmyq
      ···
      1. 1.
        +1
        Bak kardeşim sağlıklı tartışma karşı tarafın tezini çürütmeye çalışarak olur kendi tezini savunarak değil sen kendi tezini ben kendi tezimi savunursam sürekli kısır bir döngüye gireriz bana adam gibi argümanlarla gel elalemin hazırladığı tek smacı iktidarı düşürmek olan vatanı bayrağı düşünmeyen gibimsonik insanların hazırladığı video belge vs şeyleri değil bu dediklerimle ilgili "havaalanı/havalimanı" farkı meselesi ile ilgili beni çürütecek sağlam bir argüman varsa elinde gel yoksa gibtir git açık net ..
        ···
    2. 2.
      -1
      Havalimanı yaptık dediği 2012'de havalimanı ve havaalanı isimleri karıştırılmasın diye bütün havaalanlarının da ismini havalimanı yaptı. Tek değişiklik isim değişikliği.
      ···
    3. 3.
      +3
      Yav hala aynı salak KARDEŞiM AYNI YAPILARDAN BAHSEDiYO AYNI YAPILAR SEN NASI Bi GERZEKSiN YA. ULAN BiRTANE ADNAN MENDERES HAVAALANI VAR HA LiMAN HA ALAN 1998 DE YAPILMIŞ ŞEYi BEN YAPTIM DiYO SORUN BU KITMISIN AMK ?
      ···
      1. 1.
        +1
        Kardeşim adam gerizekalı anlaması imkansız.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster