/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4
    Evet beyler belki tanıyanınız vardır , tanımayanınız vardır. Hayatı sanki tecrübe üzerine kurulu olan bir panpanızım. Her derdinize çözüm bulabilirim diyemem ama elimden geleni yaparım çözmeye çalışırım. Çözemez isem sahiplenir , ortak olurum. Aşk acısı mı çekiyorsunuz ? Sebebi g*tünüz rahat. Neden mi böyle diyorum? Gerçek dert, yaşam savaşı , gelecek kaygısıdır , ölümdür, heba olan yıllarınızdır. Giden karı ve ya gelen karı asla hayatınızı kurtaramaz. Mahveder ama kurtaramaz. Bir ayrılık mı yaşadınız ve ya biri sizi mi reddetti ? Üzüleceğiniz şey ayrılmanız veya beni sevmedi , boynuzladı v.b olmamalı. Üzüleceğiniz şey heba ettiğiniz emeğiniz , paranız , zamanınız.
    Maalesef ki bu konuda çok fazla acı tecrübe yaşadım.Burada derdimi çok kez paylaştım. Kimileri ile evlilikten döndük kimisi ile çok acı ayrıldık kimisinin kötü geçmişi kimisi de sadece hayal kırıklığı..
    Şunu diyebilirsiniz sadece karı kıza dayanarak mı dertlerin zanaatkarı havalarına giriyorsun amk. Keşke öyle olsaydı.. Keşke bunları dertten sayabilseydim..
    Her ne ise , bu başlık altında dertlerinizi anlatabilirsiniz , mesajdan ulaşabilirsiniz , samimi bulduklarım ile telefondan arar konuşurum , birşeyler ısmarlarım. Yani elimden geldiğinin fazlasını yaparım.
    Ben yandım siz de yanmayın dostlarım , hayatınız da ikilemler olabilir , birini kaybedersiniz , seçim yapmak zorunda kalırsınız ve ya çok kötü bir olay yaşadınız etkisinden çıkamadınız v.b Bura da bir el var. Yeter ki düştüğünüz zaman kalkmak isteyin. Geceniz en az kalbiniz kadar güzel olması dileği ile..
    Edit: https://www.youtube.com/watch?v=Ituzi_-9RJI bu parçada armağanımdır size..
    Edit2: Başlık tutsun ve ya tutmasın , sürekli bakacağım buraya. Burası 2020 ' ye kadar rezerve , taşınır isem güncellerim.
    ···
   tümünü göster