/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    libidosu yüksek sevimli kadın tipi:
    sey degil mi bu yaa, hani herhangi bi oyunda karakter yaratirken bi buton var ya \\\"randomize\\\" diye, boyle rastgele bi karakter yaratiyor, onun gibi olmamis mi sizce de?

    cok alakasiz amk libidosu yuksek bacimin tatli dilli olmasi zor cunku siz biliyor musunuz o libido nasil harcaniyor? eller kadir kiymet bilmez, libidosu yuksek demezler, yollu derler. hor gorurler. uzerler. libidosu yuksek arkadaslar kendilerini bildiler su an, hep bi gerginlik bi sinir var sanki ustunuzde di mi, evli barkliysan da bi degigiblik yok yani, esin var diye tum ihtiyaclarin karsilaniyor anlamina gelmiyor.

    ondan sonra bacima, \\\"sevimli\\\" diye bi karakter kaldi mi yaa? sevimli ne amk coluk cocuktur sevimli. ben erkek olsam, kiz arkadasim boyle sevimli seker cocuksu hareketler yapsa ben s.kemezdim afedersin. o ne yaa. sapik gibi hissederdim yani kendimi bi yerde. bu sebeple sevimli+libidosu yuksek olmamis. ben uygun bulmuyorum.

    hadi diyelim bulduk bu kizi, gercekten de sevimli ve kuduruk olmayi basarabildi. yine de hayir. neden? cunku bi olayi yok. bu komboda beni heyecanlandiran bisey yok. hep olumluluk, hep guzel seyler nereye kadar? insanin bir iki tane de seni zorlayan, dusunduren, bazen de yoran ozelligi olacak ki bi heyecan olsun yani.

    sevimli beyler eklemesin.
    ···
   tümünü göster