/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    VERiYORUM?

    Lütfen gelin tartışalım . büyük bir haksızlık var.

    1- Zaten farkındaysanız medyada M. Akşener'in adı bile duyulmuyor. Ne mitingleri ne konuşmaları yayınlanıyor. Müthiş bir sansür var. ilk erken seçim muhabbetinin döndüğü sıralarda herkes akşenerciyken incenin çıkmasıyla birden herkes inceci olmadı mı ?Ancak M. ince'de durum böyle değil.Her kanalda Onun mitingleri yayınlanıyor. satılmış medya tabirini herkes kabul ederken bu gün mü satılmamış tavırlar sergileyecek? RTE Akşener'i karşısında görmek istemiyor.

    2-daha önce Akp'ye oy vermiş ama son zamanlarda ülkenin durumundan tedirgin olan benim ve anketçilerin tabir ettiği sadık olmayan seçmen ne yapacak? Yani bu kesim Akp'li ama sadık değil. Düzgün muhalefet ve siyasetçi yok diye oy veriyor.bu insanlar onların dilinde Gavur CHP ye değil akşenere oy verecek.

    3-Gelelim ince Akşener kıyasına. ince daha şimdiden aşırı KiNDAR tavırlar sergiliyor. Sırf kendisini eleştiren bir konuşmaya alkış tuttu diye apoletlerini sökeceğim diye kin ve nefretle videoya konuşuyor. bu kadar kindar birisi sizce de tehlike saçmıyor mu? incenin her konuşması saldırgan ve eleştirisel tavırlar üstüne. ama akşener bir anne edasıyla son derece sakin ve akıl mantık çerçevesinde düşünüyor.

    4-ince kendisini bilim adamı zannediyor. fanatiklerinin zoruna gidecek ama her fırsatta kendini övüyor. ntv de dekan konusunda alakasızca biliyorum ben 4 sene üniversite okudum dedi. herkes okudu , fazla övünmüyor mu sizce de?

    5-Akşener Üretime , işsiz gençlere , girişimci gençlere son derece önem veriyor. geleceğimiz gençlerdir anlayışında. okumuş insanlanların beyin göçü yapmasını istemiyor.

    6-Siyasi tecrübeleri inceden kat ve kat fazla. şimdi Barack Obamayı düşünün. Adamdan asalet akıyor. sertlik ve karizma. kabul edelim ; ince zeybek oynamaya gider gibi mitinge çıkıyor. ciddiyetsiz tavırları var olmasa bile ülkemizi dış ülkelere öyle temsil edecek. oysa meral annemiz klas takılıyor. bir cumhub başkanı elit olmalı. karizma ve asalet akmalı. maalesef ince bu konuda aşırı yetersiz
    ···
   tümünü göster