/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +46 -74
    Neden, Kürsüye çıkarken seçmenini sertçe iten bir adaya oy vereyim ?

    https://www.sabah.com.tr/...irde-vatandasi-tartakladi

    Neden, - pkk terör örgütü değildir - pkk silah bırakmaz - başkan aponun heykelini dikeceğim - diyen bir partiye destek vererek kürt seçmenden oy dilenen bir adaya oy vereyim ?

    Neden, Erdoğan bir çok kez cuma namazı kılarken, kuran okurken dini kullanıyor deniyorken , 2 ay öncesine kadar dilinde Allah kelimesi geçmeyen fakat ne olduysa bir anda Allahın izniyle, inşallah gibi kelimeleri ağzından düşürmeyen birine dini kullanıyor demeyeyim ?

    Neden , Binali Yıldırım, izmir'de 1. çıkamıyor fakat koca ülkeye başbakan oluyor dediğinizde, Muharrem ince daha kendi partisinin genel başkanı olamıyor, seçim beyannamesini kendi okuyamıyor diye sormayayım ?

    Neden, sahneye bigibletle çıktığı için , mitinglerde baret taktığı için, anlattığı ahır hikayesine güvenerek onun halkın adamı olduğunu benimseyeyim ?

    Neden, hiç bir belediyesinde ufak tefek icraatlardan başka hiç bir projeye imza atamamış Chp nin milletvekilini cumhurbaşkanlığında destekleyeyim ?

    Neden, Dilinde Atatürk'ü dilinden düşürmeyen sürekli peşinden gittiğini söyleyen Chp nin bir anda bazı kısımlardan oy çıkarabilmek için bir anda Atatürk'ü ve ideallerini konuşmayı bırakmasını sorgulamayım ?

    Haklısınız , Elma, domates, patates, soğan, bilgisayar, telefon, ev, kira,kıyafet fiyatları yükseliyor. Haklısınız vergiler artıyor. Fakat bu ülke gezi olaylarını, 15 temmuz darbe girişimini, afrin harekatını vs gören bir ülke. Geçmişinde bir çok darbe girişimi yaşamış, sağ sol kavgasından canı yanmış, milletinin hastane, tüp, yağ kuyruklarına girdiği bir ülkede kalkı`nması kolay değil arkadaşlar. icraatlar, yatırımlarla temel atılmadıkça hiç kimse bir anda asgari ücreti 3000 tl yapamaz, fındığı 15 tl yapamaz.

    Bir sarayla hiç kimse fakir kalmaz arkadaşlar. Lütfen ya tüm ülkeye paylaştırsanız 3 5 lira eder ya etmez. Yapmayın gözünüzü seveyim. Hdp nin peşinde dönen şu adama oy versen vatana ne hayır ne hikmet...
    ···
   tümünü göster