/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -1
    Amk o yaladiginiz reisiniz barzaniyle halay çekiyor hala burda ak partiyi savunuyon
    ···
    1. 1.
      -1
      Kardeşim o zaman sulh anlaşması - çözüm süreci vardı barış içindi hdp barajı. Geçip itlik yaptıktan sonra ne oldu? Barzani kürdistanı kuracağız dedikten sonra ne oldu? Irağa girdik mi girmedik mi?
      ···
    2. 2.
      0
      Cevap veremezsin öyle gib kırığı.
      ···
    3. 3.
      0
      Çözüm süreci ve barış mı ? Çözüm süreci başından fiyaskoydu sağlam bir temel koymadan karşılıklı müzakere etmeden iş yapmaya kalktılar. Sonucunda da habur rezaleti, megri megri gibi hadiseler meydana geldi
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeşim çözüm süreci kürt milleti ile yapıldı bu megricileri isteyenler zaten kürtlerdi. Çözüm süreci hdpye atılan bi zarftı hdp ne yaptı zarfı yırttı attı bu beyni kıt kürt milletide bu sayede hdpden barzodan bi gibim olmayacağını anladı. Nihai amaç kürt milletinin gözünü açmaktı. Bakın dün beraber kardeştik bugün hendek kazıyorlar , devlet istiyorlar cümlesini o kafası kıt kürt huur evlatlarına anlatmanın bi yoluydu.
        ···
      2. 2.
        0
        Masada doğru düzgün türk-kürt temsilcisi yoktu ki yapılan adımlar son derece yanlıştı.Hem öte yandan yıllarca pkk ile mücadele ettikten sonra senin sokaklarında apo posterleri açıp "Abdullah Öcalan batı ve özgürlük savaşçısıdır. Terörist değildir. Asıl Terörist olan Türkiye Devletidir. inanın bana."
        Bunun yanında sahnede pkk üyesinin annesine yazdığı "megri megri" yi söylemesi.Ne mutlu Türküm diyene tabelalarını indirilmesi. Atatürk'e ve ismet inönü'ye ayyaş demesi ve aldığı tepkiler üzerine geri vites yapması. Bunlar bilinen şeyler tüm bunlar olurken sonra çıkıp milliyetçi bir tavır alması da garip insan demez mi la sen geçmişte neydi şimdi neysin...
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster