1. 76.
    +2
    @66 haci 100.yilinda sampiyon olmussun ve ya 101.yilda ne fark var arada? ne kadar sig düsünüyon lan öyle..
    sen takimini yildizlar getiriyo diye mi seviyorsun? dogru söyle kac kisi senle 2-2 mi diye tasak gecti? o yildizlari 2-2 diye tassak gecilecekse ne yapayim ben zütüme mi sokayim amk..ha konu illa yildizsa galatasaraylilar ile kagib atma bence..saydirma simdi burada kimler geldi gitti..

    asil konuya gelelim sen sanirim galatasaraylilari takimlari basarili diye sevdiklerini zannediyorsun... yanlis hacu..benim galatasarayli olmamin nedeni tarihi kültürü gelenegi..tüm takimlar birbirine benzer hemen hemen ama galatasaray kültürüyle gelenegiyle digerlerinden ayrilir..bu gelenek 500 yili askin süredir var..100 yila benzemez..galatasarayin 3.yildizi taktigi sezon her yeri yildizli formalarla sahaya cikmaya hele hic benzemez..

    örnek vereyim..gecenlerde metin oktay'in ölüm yildönümünün nasil gectigini o haftaki maca baktiysan görmüssündür..anma törenini,stadin nasil metin oktay diye inledigini... fenerbahce mesela yapmaz böyle seyler..islam cupi icin ne yapiliyor mesela?
    galatasaray taraftari nankör degildir..song'u emre agib'i ali sami yene gelince diger forma altinda olsalar bile alkislar..fenerbahce bana göre gelmis gecmis en efendi futbolcusu rüstüyü tü kaka yapar..aurelioya tuncaya nobreye vs..galatasaray fenerbahce maci ali sami yendeyse ve galatasaray gol attiysa galatasaray baskani kim olursa olsun hicbir reaksiyon göstermez belki biraz tebessüm eder yanindakine saygidan, fenerbahce baskani ise kadiköyde fenerbahce gol attiginda ayaga kalkip genelkurmay baskani ile kahkaha atarak "cak bi beslik" oynarlar..dedim ya arada cok fark var..

    son olarak galip kulaksizoglu kimmis bir arastir bakalim..nereden gelmis fenerbahcenin kurulusunda ne rolü üstlenmis?..fenerbahce resmi sitesinde baskanlarimiz basliginda 1910-11 sezonu baskani nereye kaybolmus? http://fenerbahce.org/kur...al/detay.asp?ContentID=18
    ···
   tümünü göster