/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    -1
    Kim olduğumu ne düşündüğümü bilmeden bol kepçeden sallayıp küfür ediyorsun kimin yaşının ermediği çok belli oluyor sayın dıbına koduğumun evladı. Ben militarist yapıyla büyütülmüş ve militarist yapıyı benimsemiş bir adamım ailemde şehitlik mertebesine erişen de var o acıyı bilirim merak etme, askerliğimi yaparken yanımda kardeşlerim şehit oldu çok yakından anlarım anlayacağın. Hdp denilen partiden zerre haz etmem hepsinin dıbına koyayım ben de mecliste olmalarını istemiyorum ama yeri burası değil.
    ···
    1. 1.
      -1
      Mecliste olmalarını istemiyorsun ve bunu dile getirdin değilmi? Düzgün oku bende yazmışım ki burda şehidimiz var evet, ama gel gör ki şu sözlükteki aptal insanlara da verilmesi gereken bir cevap var. Sen gelip ben militaristim hede hödö yazarak gereken cevabı vermiyorsun, birileri verince de şehit var saygı diyosun, senin şehide saygın yapılana göz yummaksa eğer militaristliğini sorgula!
      Artı, 60 yaşında adam da sinirlendiğinde küfrediyor 6 yaşındaki çocukta, küfür etmemle yaşımı bağdaştırıp bana tatava yapma işine bak
      ···
   tümünü göster