/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Evet gençler olaylar geçen hafta gerçekleşti. Her zamanki gibi 1+1 evimizde akşam yemeğinde makarna yedik. Aylardır babamın hal ve hareketleri sinirlerimi bızmuştu zaten. Sürekli Akpye oy atmam için beni teşvik ediyordu ve a haberden başka bir haber kanalı izlemiyordu.

    Akşam yemeğinden sonra benim en sevdiğim dizi başlayacaktı hemen kanalımı açıp beklemeye başladım. Ama babam kumandayı elimden alıp A haberi açtı ve boşver oğlum egonomi nasılmış a haberden izliyelim dedi.

    Ehehehehe diye bir gülüş atarak anneme hanım çay getir yauvv dedi. Baba aylardır a haber izliyoruz yeter artık dizim başlayacak açar mısın dedim.

    Sen reise lafmı ettin len geçmişini gibtiğim bu evde benim sözüm geçer beğenmiyorsan gibtir git dıbına koydurtma dedi.

    Adeta gözüm dönmüştü tüm konuşmaları boyunca kefliyordum huur çocuğunu. Sinirden agzımdan a haberinde reisinde anasını gibeyim yeter lan dedim. Bunun üzerine babam kalk gibtir git lab evimden vatan hayini benim senin gibi bir evladım yok artık dedi.

    O lafı söyleyince iyice gözüm döndü çıldırmıştım ve bulunduğum koltuktan AMMMMMMMMMMMMMINAAAAA KOYARIM LAAAAAAAAAAAAAAAAĞN Diyerek babamın kafasına uçan tekme attım yere düştü kumandayı kafasında parçaladıktan sonra tokatlamaya başladım. Bi sağ, bi sol, bi sağ, bi sol çatır çutur döşüyorum.

    Babam ise ah uh, huh aaah uuuhh ooaah diye sesler çıkarıyor, bu beni daha çok şevke getiriyordu. yerde bırakıp ayağa kalktım göbeğini tekmelemeye başladım o sırada ayırmaya gelen annemin sol gözüne yumruk çaktım. Mosmor oldu televizyonuda odunluktan aldığım çekiçle parçaladım bir haftadır arkadaşta kalıyorum. oda elinde sonunda gibtir edecek beni yardımsever bi panpamız bana pm atsın.
    ···
   tümünü göster