/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -9
    \"Gençler: Sömürülüyorsunuz. Sadece sizler değil bizler de sömürülüyoruz. Ben faiz ile sömürülüyoruz diyeyim, sizler üniversite mezunu olmanıza rağmen işsizliğe mahkum edilerek sömürüldüğünüzü anlayın. Ben ülkenin bütün gelirleri peşkeş çekiliyor diyeyim, sizler internet dağıtımı tekelini elinde tutan yandaşlar daha fazla kazansın diye PING\'iniz yükselmesi olarak anlayın. Ben enflasyon bizi boğuyor, dolar artık durmuyor diyeyim. Sizler CS:GO\'da açılan her kasa da fiyatların artması olarak anlayın. Ben çiftçinin aylarca beklediği günlerce çalıştığı alın terinin karşılığı olan ürünün desteklenmediğini söyleyeyim, sizler saatlerini verip hazırladığınız E-SPOR turnuvalarında devletin destek vermediğini anlayın.\"

    Eğer gençler lafını 12-13 yaş için kullanmıyorsa sıkıntı büyük lakin oy kullancak yaşta birinin derdi bunlarsa sıkıntı var demektir. Ya da şöyle söyliyim; bu seçim vaadinden dolayı bu partiye yanaşacak birisi varsa sıkıntı var demektir.
    ···
    1. 1.
      0
      Göz önüne çıkmak için başarılı bir kampanya.
      ···
    2. 2.
      +1
      Bence gayet mantıkli bir kampanya
      ···
    3. 3.
      0
      bunu bile çügülemişler amk daha ne diyeyim aklınız yok fikriniz var
      ···
      1. 1.
        0
        18 yaşındaki birinin derdi ne olacak amk ülke mi? Adam daha gençliğinin baharı giblemez ülkeyi mülkeyi aklım da fikrim de seninkinden fazla panpa
        ···
    4. 4.
      0
      Ne amk 26 yaşındayım en büyük isteğim kurun düşmesi. Kur düşerse bu elektronik aletlere de yansır yani PC parçalarına. Ha diğer projelerine de bakmak lazım tabi.
      ···
    5. 5.
      0
      12-13 yaş mı oyun oynuyor beynini gibtiğim
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster