/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    -4
    Gençlerin çoğunda düşünme kabiliyeti yok. Babası akp ye oy verdiği için akp ye oy verecek yüzbinlerce genç var. Üzülerek söylüyorum Tayyip bu seçimi de alacak.
    ···
    1. 1.
      +2
      Alsa bile son zaferi panpa. Bundan sonraki secimde 2004 luler bile oy atabilecek
      ···
    2. 2.
      +2
      Hatta 5 sene dersek 2005liler bile xd
      ···
    3. 3.
      0
      Niye üzülerek söylüyosun ki. Sevinmen lazım bu habere
      ···
    4. 4.
      +1
      Panpa sadece akp de yok chp de aynı kafa var biz chp den başkasına oy vermem diyen andavallar da var. Durum şu gençlerin %90 ı böyle diyebilirim. Anlamadığım nokta dexer in gitmesi için hdp ye oy atacak dexer gitsin kim gelirse gelsin diyen gençliğinde dıbınakoyayım. Adam gibi insanlar gelsin memleketin başına buraya dahil olmadan önce iyi ye yakındım ama burdaki nefreti gördükçe akp ye yanaştım ne yapsam bilmiyorum ama ne olursa olsun akp ye oy atan insanların aklıyla dalga geçip kendini bi tak sanan ilkokullular zütünüzü gibiyim
      ···
    5. 5.
      0
      Bu yazdığım sadece akp için geçerli değil. Her partinin beyinsiz destekçileri vardır. Tayyipe oy vermeyecek olmamın sebebi artık başka konuların da üzerine gitmemiz gerektiği. Yol, köprü,hastane gibi şeylerin artması güzel ama ithalat ihracata yüzlerce milyon dolar fark artıyorken, döviz ve benzin başını alıp gidiyorken, Tubitak da sıralamaya bile girememiş bir gencin elinden Nasanın tutuyorken ve icatlarını ülkemize satıyorken, isteyen herkes üniversite okuyabiliyorken malum kişiye oy vermek biraz garip geliyor bana sadece. Ayrıca buradaki salaklara uyuz olup inat olsun diye rte ye oy vermek nasıl bir mantık amk?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster