/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +3 -1
    ilkokul nereye ücretsiz amk malı. Kayıt olurken okula para, okul aidatları için para. Aidat vermek mecburi değil orası ayrı. Sınav olurken mürekkebe para. Salak huur evladı seni. Üniversite zaten parasız değil yıllık harç var, ilkokul ve üni arası demek istediysen zaten hiçbiri parasız değil gibtir git şimdi.
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      Ulan huur çocuğu aidat parası zorunlu değil bu bir, kayıt olurken verdiğin 20 tl, o gavat baban 2 paket az sigara içse ananıda 2 işe gönderse 10 kardeşinde kaydolur. Artı üniversiteyi devlette gündüz okursan 3 kuruş vermiyorsun , ben 3 kuruş vermeden bitirdim kime anlatıyosun??
      ···
    2. 2.
      +2 -2
      Ulan aptal huur evladı aidat parasının zorunlu olmadığını yazdım zaten zütünden okuma gibik. Yarrama 20 TL zamanında 100-150 milyon verirdik anasının leşini gibtiğim. Değiştiyse bilmiyorum. Gerek yok babam ananı satarak yeterince para kazanıyor benim paraya ihtiyacım yok zaten senin gibi fakir huur çocukları için söyledim amk ahahahahahaha. gibtir git herkes gündüz okuyacak diye bir şey mi var aptal huur çocuğu. Gündüz beleş olunca bu beleş olduğu anldıbına mı geliyor beynini gibtiğim.
      ···
    3. 3.
      -1
      ulan anasını avradını gibtiğim sende olmayan beynini kullan çalış gündüz oku, aptal olursan gece okur para verirsin, gavatın oğlu gavat seni
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster