/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +347 -19
    Sayın Gökçek , umarım bu yazdıklarımı bir gün bir yerde okursun..

    Yıl 2013 , Türkçe Olimpiyatları günü kurduğun cümle aynen şu şekilde ,

    ve hepsinin üstünde , hoş görünün diyaloğun barışın simgesi, değerli büyüğümüz bu işin değerli mimarı fetullah gülen hocamıza da sonsuz teşekkür ediyorum , rabbim kendisine uzun ömür ve sıhhat versin , dualarını üzerimizden ekgib etmesin.

    2013 yılında ben 23 yaşındaydım , üniversiteden mezun olmuş iş arıyordum. Türk hava yollarında işe girecektim, mülakatlarda elendim. Sebebi Atatürk rozeti takıp görüşmeye gitmemden dolayıymış , bunu çok sonraları öğrendim. Benim yerime fem dersanelerinde eğitim görmüş , cemaat evlerinde kalmış birisini almışlar.

    Sizin kol kola gezdiğiniz , ilah gibi gördüğünüz günlerde Fetullah köpeğinden ben o zaman da nefret ediyordum , bugün de ediyorum.

    Sizler o zaman da beni sevmiyordunuz , bugün de sevmiyorsunuz belli ki.
    Bana kendi nezdinizde öteki dediğiniz zaman , fetullah sizin hocanızdı.
    Bugün fetullah ile ters düştünüz , beni terörist yaptınız.

    Kuzenini aktütün de şehit vermiş ,
    ailesinde sayısızca asker olan ,
    odasında tarihte ki en büyük Türk liderlerinin tabloları olan, http://c12.incisozluk.com...11502/9/1383839_o13f9.jpg

    harp okulları sınavını kazanamadığım ve aselsan a başvurumun kabul edilmediği gün kalpten üzülüp göz yaşı döken bana terörist diyebilmek için , önce siz biraz kendinize bakın.

    Birlik olacaksanız bayrak ve toprak için birlik olun. Kimsenin kulu köpeği olmak zorunda değilsiniz, onuruyla yaşayan her insanın değeri ve doğruları bir gün ortaya çıkar, siz bu gerçeğin neresinde olacaksınız o sizin kendi insiyatifinize kalmış.
    ···
   tümünü göster