/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +2 -1
    2.fotoğraftaki Turan Dursun birader. Sizin gibi m*slümanlar tarafından katledildi. Fırça muhabbeti işin hikayesi merak eden kitaplarını alır okur beyinsiz bir huur evladının yaptığı gibik bir caps üstünden adama saldırmaz
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Bizim gibi müslümanlar tarafından değil yobaz huur çocukları tarafından katledildi. M*slüman yazarak da saygısızlık etme dıbına koyarım senin bin. Kitabını gibeyim amk adamın direkt çıkış noktası hatalı.
      ···
    2. 2.
      0
      1-Sizler küfür etmeden konuşamıyor musunuz ?
      2-Adamın, islamı eleştirirken kullandığı cümleler cümle değil hakaret.
      Araştırılmadan, yazılmış boş kitaplar. Cevabı bulmak isteseydi bulabilirdi lakin artık ateist olmak istemiş buna karışılmaz.
      ···
    3. 3.
      0
      Kıyamam alınmış mı huur çocukları. Fark bu siz insanları öldürüyorsunuz inanmayanların en fazla yaptığı ise duygularınızı incitmek dıbına kodumun gerzekleri sizi. Saygı hak edene gösterilir beyinsiz arap artıkları sizi
      ···
    4. 4.
      0
      1- inci burası dıbına koyim küfürsüz entry mi girilir. Burda küfür etmek bir ayin gibidir.
      2- Katılıyorum.
      ···
    5. 5.
      0
      Biz öldürmüyoruz anasının leşini gibtiğim, yobazlar öldürüyor. Lenin ve Stalin de ateistti ve bir sürü katliam yaptılar biz de "Siz insanları katlediyorsunuz huur çocukları! islam hoşgörü dinidir." mi diyelim anasını gibtiğim salağı. Genellemeden öteye gidemeyecen beyinsiz huur çocuğu seni. Sen burda "m*slüman" veya "müslümal" yazınca kimsenin duyguları incinmiyor, tam tersine huur çocukluğu yaptığın için sinirleniyor dıbına kodumun moronu. Evet, senin gibi beyinsiz huur evlatlarına gösterilmez mesela dıbına kodumun Yahudi artığı seni. Senin gibi huur çocuklar ciddi ciddi öldürülmeyi hakediyor, dünyaya israfsınız döl israfları. Karşıma çıkma ananın dıbına Allahu ekber diyerek saldırırım it.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster