/i/Tespit

  1. 1.
    +280 -32
    Sayın erdoğan han hazretlerinin de söylediği gibi;
    - Buzdolabı yoktu biz yiyeceklerimizi toprağın altına gömüp orda soğuk tutardık. Buzdolabı olmadığı için 2002 den önce türkiyede dondurma da yoktu bugün akp iktidarı sayesinde dondurma yiyebiliyoruz.

    - Fırın yoktu gariban analarımız elleriyle açtıkları böreklerini güneşin altında pişirirdi. Kimileri evlerinin ortasına amerikan tinercileri gibi varil koyup varilin içini ateşe vererek fantastik bir sistemle yiyeceklerini pişirirdi.

    - Bina yoktu aynı zamanda ev de yoktu. Gariban türk halkı göçebe bir şekilde çadırlarda hayatlarını sürdürüyorlardı. Şükürler olsun reisi cumhurumuz geldi ve kimseyi evsiz barksız bırakmadı.

    - Ambulans yoktu hastaları köpekler vasıtasıyla kızak çekerek baytarlara zütürürlerdi. Evet doğru okudunuz baytarlara zütürürlerdi çünkü ülkede hastane olmadığı için doktor da yoktu.

    - Arabalar yoktu çünkü ülkede arabaların gidebileceği bir yol yoktu.

    - Uçaklar yoktu çünkü uçakların inebileceği havalimanları yoktu.

    - Üniversiteler yoktu çünkü üniversitelere gidecek zeka dolu imam hatipli gençler yoktu bunun için hükümetlerimizin hiç biri üniversite açma gereği duymamıştır.

    - Köprüler yoktu insanlar denizden yüzerek geçiyordu nedeni ise gemiler ve tekneler de yoktu.

    Özet olarak bugün bu ülkede aldığımız nefesi dahi akpye borçluyuz. Nankörlük etmeyin ve 24 haziranda bu ülkenin kurucusu olan sayın receb dayyip erdoğan han hazretlerine oyu verip fedöcü israyil ajanı milletsiz ittifaka sandıkta derslerini verelim kardeşlerim...
    ···
   tümünü göster