/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -3
    Sudan, Nijerya gibi tüm üçüncü dünya ülkeleri ile diplomatik ilişkiler kesilmeli. Gelişmiş Avrupa ükeleri de aşağılanmalı .Mesela başkanmız almanya başbakanı ile görüştüğünde kameralar karşısında sanki almanya başbakanı osurmuş da çok pis kokuyormuş gibi burnumu tutnalı . Mesela brezilya başbakanı ile görüştüğünde hemen ona ilhan mansız hareketiyle çalım atmalı.

    Karadeniz şivesi başta olmak üzere tüm şiveler yasaklanmalı. Uyy uşağum, nörüyon vb. kelimeleri kullananlar sorgusuz sualsiz hapse atılmalı

    Köylüler direkt toplumdan izole edilmeli. Kesinlikle şehre inmeleri yasak olmalı Köyde, tarım hayvancılık artık ne tak yaparlarsa yapsınlar.

    Ajitasyon, dilencilik, fakirlik artık prim yapmamalı.

    Opera, bale gibi sanatsal etkinlikler ülkenin vatandaşlarının zorunlu olarak gitmesi gereken etkinlikler olmalı. Ayda en az üç kez operaya gitmeyen vatandaşlar 3 haftalığına Somaliye yollanmalı. .

    Yufka, börek, margarinli diğer yiyecekleri yasaklanmalı. O ne amk herkesin zütü ramazan davulu gibi.

    Vatandaşlara taksicileri istedikleri gibi dövme özgürlüğü verilmeli. Taksicilerin hiç bir yasal hakkı olmamalı. Sinirli ama vergilerini düzenli ödeyen düzgün bir vatandaş sinirini bir taksiciyi döverek atabilmeli.

    Seçimlerde sadece saygın üniversitelerde en az yüksek lisans yapmış bireyler oy kullanabilmeli. Seçim zamanı eğitimsiz herkesin ağzını bantlanmalı Bir ay bu şekilde dolaşmalılar.

    Cahillik asla prim yapmamalı. Eğitimli bir vatandaş eğitimsiz birini istediği gibi aşağılama hakkına sahip olmalı.

    Halil söyletmez, simge barankoğlu vb. fenomenler taksim meydanında halkın gözleri önünde idam edilmeli.

    her vatandaş sokağa çıkmadan önce koku tespit otomatlarına girmeli. Bu koku tespit otomatı vatandaşlarım züt ve ayak koku derecelerini tespit etmeli. . zütü peynir gibi kokanlar direkt köylere gönderilmeli.
    ···
   tümünü göster