/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Merhaba arkadaşlar. Kısaca hemen bir özet geçeyim. Kız arkadaşım bu p.tesi yaz okuluna başlayacak. 25 ağustosa kadar yok. Bizde sözde bu geçtiğimiz salı buluşcaktık yani 4-5 gün önce işte.
    Geçen pazar durduk yere dediki bişi dicem sana . Buyur söyle dedim. Bu salı bulusmasak olur mu ? Niye dedim. Zaten yaz okulu var diye stresliyim yine şehir dışına gidicem diye bı ton uğraş vs vs saydı. Seninle buluşup vedalaşmak istemiyorum daha kötü oluyorum dedi. iyi peki dedim sustum. Sonra saçma bı sebepten kavga ettik daha sonra buluşalım dedim bu böyle olmaz oturalım konuşalım kendimizi yenileyelim dedim. En az 100 kere teklif etmisimdir daha düne kadar pazardan ibaret yok kabul etmiyor. Hani düşmanım olsa bile çıkar gelir kabul ederdi. Bak diyorum 60 gün gorusemicez az bı zaman değil git akşamında üzülüyor musun ağlıyor musun napiyosan yap yokluğuma alışcaksin yine zaten diyorum. Acı yerini yine özleme bırakır diyorum. Yok kabul etmiyor arkadaşlar ne dediysem.

    Ben de evham yapıyorum şimdi acaba bişi mi saklıyor falan diye yoksa gerçekten kötü hissettiği için mi buluşmak istemiyor ? Fikrinizi almak istedim kankalar
    ···
   tümünü göster