/i/Tespit

  1. 26.
    +2 -4
    Bu herif metin temel gibi kahraman bir paşaya alkış bahanesiyle apoletini sökecem diyen bir adam . Metin temel paşa terorist başının tepesinde çay içecem dediği dağı eşeklerden temizleyip çay içerken tepesinde poz vermiş, afrin harekatını yürütmüş bir cok basarida adı geçn doğuda sembol bir isim.

    ince bugüne kadar hiç ypg ya pkk ya bu kadar ağır yüklenmedi ama askerimize ağzına geleni söylüyor. işte bu yüzden oy vermeyecem.
    ···
    1. 1.
      +1
      iyi yazmışın
      ···
    2. 2.
      +1
      ülkede general mi yok adam sanki erwin rommel aq
      ···
      1. 1.
        +1
        Kardeşim zamanında böyle böyle hizmet eden herkese bedel ödettiler.Bu öc almaktır. Sembol isimlere dokunulmamalı hele hele bir alkış bahanesiyle asla.
        ···
      2. 2.
        +1
        @liberal kominist çok doğru söylüyor. Sembol isimler bir ordu için çok önemlidir. Aynı şey halk içinde geçerlidir. Bunun önemini anlamak zor olmamalı.
        ···
      3. 3.
        0
        kardeşim tsk disiplin kanunun 4. maddesi belli cezası ordudan atılmaktır ordu siyasete bulaştığında ne olduğunu balkan savaşında gördük
        ···
      4. 4.
        0
        Ama 1 alkışın bahane edilmesi çok yanlış kardeşim zamanında asker emriyle parti kapatıldı. onları ne yapacağız o zaman dediler mi böyle birşey .kimse asla bu şekilde saldırmadı askere
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster