/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    tabi her liselide olduğu gibi benim de kocaman yaram ve durdurmadığım hormonlarım vardı .

    herkes farklı bir sürü şey yapmıştır yanlarından geçerken değdirmek olur oranda buranda toz kalmış falan bilirsiniz. benimde olaylar öyle gelişti.

    neyse okuldayım beyler yanımda da çok güzel bi kız oturuyordu . böyle sürekli açılan kız çantası olurdu kızların bundada o vardı hani koyarlar da düz durmaz amcık gibi açık bekler ya o çantalardan . beden dersiydi başkanda benim herkes aşmada hoca beni defter almaya gönderdi neyse kimse yok sınıfta girdim alacam gözüm bizim sıraya gitti yanımdaki kızın çantasında bişey gördüm peçete gbiiyidi ama buz dolabı poşetiyle çevrelenmiş garip bişeydi amk bende anlıyamadım gittim baktım börek falan sandım ped çıktı tabi son derse kadar o kadar kızla hayal kurduk benimki bunu görünce kalktı birden şeytana uydum açtım içine attırdım bi kaç tanesonra aynı şekile buzdolabı poşetini geçirip baktım.

    bi kaç hafta sonra kız gelmedi bi kaç gün üst üste gelince anladık kızın karnı şiş hamile kalmış amk dedim aha sıçtık dış döllemeyle hamile bıraktık .

    öyle geldiler babası falan bi herkesi sorguya çekiyorlar sonunda bunun erkek arkadaşını aldılar yan sınıftan dedi evlenceniz anlıycağınız bunlar evlendi bebemde uzak kaldım o zamanlar mutluydum yakalanmadım diye ama şimdi bi pişmanlık oldu tabi sonuçta çocuğum babasını tanımıyorum falan .

    yakında gidip konuşucam devamın yazarım o vakit...
    ···
   tümünü göster