/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +15 -6
    Yav amk bu ince iyi hoş ama hdpli oçlara bakanlık, yardımcılık falan vercem diyor. Merale bakıyorsun ince kadar potansiyeli yok, inceyi geçip erdovanla kapışması mümkün görünmüyor. Diğerlerinin ha varlığı ha yokluğu.

    Gönlüm inceden yana ama hdpli oçlarına makam vermeyi vaat etmesi işin boyutunu değiştiriyor. Bugün makam veren yarın komple doğuyu verir.

    Bütün bunları gördükçe erdoğana atsam mı diye de düşünmüyor değilim. En azından nasıl ve hangi pozisyonda gibileceğimi biliyorum.
    ···
    1. 1.
      +5
      Muharrem ince ergenekon zamanı Atatürkçü zamanında pkknin amina koymuş paşaların (bkz: )mahkemelerine koşuşturdu şimdi hdp oylarını çekmek için böyle yapıyor bence bu vaat pek belli olmaz ama chplilerin hdp kafasına kayması cidden sinir bozucu aq. Iyi partiye çok ciddi bir kayış var o yüzden.
      ···
    2. 2.
      0
      bkz ı yazmamışın
      ···
    3. 3.
      0
      bende ilk chp başkan adayını açıklayacağı zaman hep Muharrem ince yi istedim fakat bi çıktı selo da selo hdp de hdp soğudum adamdan
      ···
    4. 4.
      +2
      Tek hedefi 2.turda hdp oyları ile rteyi göndermektir zaten teröre karşı durması yeterli hdpye bakanlık verse de mevcut ortam oluştuğunda hdpyi kapatabilir de ne olacağını bilemezsin siyaset bu ayı dayı köprü olayı
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster