/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Evet beyler beni bilen bilir malatyalı bi panpanızım uzatmadan olaya geçiyorum..

    Oy kullanacağım okula giderken önünden geçtiğim kayısı ağaçlarını görünce dayanamadım hepsinden 5 er 6 şar yedim ( eh ne de olsa biz kayısıyı dalında giberiz) yol uzun hava da sıcaktı okulu bulduğumda içimdeki taklar çoktan özgürlük için ayaklanmaya başlamışlardı.. Normal bi zaman olsa her zamanki gibi tazzikli suyla olaya müdahele ederdim ama biliyosunuz mevcut hükümetin yeri çok sağlam değil..
    Neyse zar zor girdim sandığımın olduğu sınıfa sıra beklemeye başladım öndeki akgezen teyzeler benim kırmızı suratıma beddua ederek oylarını kullanıp gittiler nihayet sıra bana geldi.
    Nasıl anlatsam bilemedim böyle Türkiye,nin suriye sınırı gibi içerisi toz, duman,kaos kapı açılsa da açılmasa da akın başlayacak en iyisi üzerime sıçmayayım dedim 20 yaşında gocunur insan.

    Çıkardım büyük pusulayı indirdim pantolonu yuvarlağı taşırmadan bütün partileri doldurdum biraz da arttı hdp nin her tarafına kullandım katlayıp zarfa koydum, küçük pusula ile de zütümü silip onu da zarfa attım. Kabinden çıktım sandığa bırakırken gup diye bi ses çıktı görevliye gülümseyip hızlıca uzaklaştım. Bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster