/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +32 -1
    Ülkeyi federasyonlara böler aq eskiden öyle bir hayali vardı.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Doğu Perinçek hakkında yeteri kadar bilgiye sahip değilsin belli ki.
      ···
    2. 2.
      0
      Seysen sen hic degilsim bundan son derece eminim
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Seysen sen çok mu bilgiye sahipsin? Türk milliyetçiliği bu topraklarda artık yürümez deyip artık Kürtlere özerklik verilmesi lazım diyen bir adam hakkında ne düşünebilirim bir Türk milliyetçisi olarak? Apoya gül uzatan adamdan ben ne bekleyim? Ayrıca Sosyalist Parti adlı partisi de ülkeyi federasyonlara bölmek amacıyla kapatılan bir adam hakkında ne düşüneyim? Siyasi kariyerine Maoist olarak başlayıp ittihat ve Terakkici ve Atatürkçü olan adam hakkında ben ne düşüneyim? Ben ne düşüneyim en iyisi biliyor musun milleti enayi yerine koyan bir döneği zikredeyim adı da Doğu Perinçek olsun.
      ···
    4. 4.
      0
      Apo mevzusunda o abdullah öcalanı silah bırakmaya çağırıyor amerikanın piyonu olduğu için inanmaz isen aponun sorgusunda bunu zaten söylüyor
      Öte yandan dünyada ki sosyalist ülkelerde de artık o eski sol anlayış işlemiyor(vietnam, çin) hepsi milliyetçiliğe kaydı zamanla doğu perinçek\'te bu yüzden öyle yaptı zaten partinin tüzüğünü oku ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
      ···
    5. 5.
      0
      Milliyetçiliğe kaymak farklı. Zamanında Türk milliyetçiliğine sövüp say sonra Türk milliyetçisi ol. Türk milliyetçiliği bu topraklarda işlemez burası medeniyetler buluşmasıdır Kürtlere özerklik verilsin ülkeyi federasyonlara bölelim demenin mantığı ne peki? Siyasi kariyerine Maoist olarak başlayıp ittihatçı hatta bir nevi Kemalist olarak bitiren döneğin biridir.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster