/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +2
    Bi gib anlamadım. Sandık başından kalkan kim? Müşahitler mi? Müstehak ne amk evladı. Müstahak o.
    ···
    1. 1.
      +1
      Bu yazdıklarım kafamdan uydurma değil hepsinin videosu kanıtı var açıp biraz sosyal medya araştırması yaparsanız zaten görürsünüz. Biz yenilgiyi değil, adaletsizliği sindiremiyoruz ! Boş oy zaten geçersiz sayılır ülkede 1 milyon geçersiz oy var. Hepsimi yaşlı görmeyen insan bunların ? Sandıkların başından ayrılmak demek zaten sandığı başı boş bırakmak. Az önce bahsettiğim olay ile bu olay arasındaki bağlantıyı IQ seviyesi 50 olanlar bile çözerdi. He. Müstehak kelimesine şöyle 1 durumda takmakta inanılmaz 1 zeka. Size küfretsem içim soğumayacağı için Allah a havale ediyorum. Tabi inancınız varsa oda.
      ···
    2. 2.
      0
      Olm dediğini anlamadım diyorum, itirazda bulunmadım ki aq. 1 milyon geçersiz oy mu? Oha amk. Yarramın kafası ben olayı anlamadım diyorum sen gelmiş az önce bahsettiğim olay ile bu olay arasındaki bağlantıyı IQ seviyesi 50 olanlar bile çözerdi diyor 20 IQ'luk beyniyle. Bende konsantrasyon sıkıntısı var. Her taku IQ'ya bağlayacak kadar IQ'suz bir embesilsin. Durumun ne olduğu farketmez, gibtir git Türkçe öğren anasını gibtiğim. inancımın senden fazla olduğunu tahmin ediyorum dıbına soktuğum seni.
      ···
    3. 3.
      0
      Pampa sakin ol tüm lafım sana değildi. Kusura bakma ben seni yanlış anlamışım.
      ···
    4. 4.
      +1
      Muharrem in kendisi bile açıklama yaptı. Adam kazandı dedi. Senin gibi saçmalayanlara şizofren dedi. Muharrem in açıklamasını dinlediysen. Bir sorun olsa ilk onlar konuşur siz rahat olun. Kaybettiniz artık adam gibi kabullenin.
      ···
    5. 5.
      0
      Tamam eyvallah sıkıntı yok.
      ···
    6. 6.
      0
      @applock Aynen moruk.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster