/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +23 -12
    Liberalizm soysuzluktur...

    Liberalizm kapitalizmi ve serbest piyasa ekonomisini destekleyip devlete ait olan tüm üretim araçlarını yerli-yabancı ayırt etmeden özelleştirip, alçak para baronlarının, burjuvazinin cebindeki parayı katlaması için uygun ortamı hazırlamaktan başka bir şey değildir, onlara yardım etmektir.

    Liberalizm zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmaktır.

    Liberalizm milyonlarca insanın parasını meşru yollardan çalma işidir.

    Liberalizm eşitliği hiçe sayıp mutlak özgürlüğü hedef alarak parası veya makamı olanın, fakir halktan daha üstün olmasını öngörmektir.

    Liberalizm işçiye, emekçiye yapılan zulümleri hiçe saymak, görmemektir.

    Liberalizm işçinin emeğiyle kazanılan bütün paranın işverenlerin cebine girmesidir.

    Liberalizm işçinin, emekçinin basit bir bürokrattan saattlerce fazla çalışıp, ekonomiye bir bürokrattan çok daha fazla yarar sağlayıp bir bürokrattan çok daha az maaş alması hatta mümkün olan en düşük maaşı almasıdır.

    Liberalizm özgürlüğün doruklarını vaadederek toplumdaki ahlaki yapının bozulmasını göz göre göre izlemektir.

    Liberalizm fakir olmaya mahkum halk için hırsızlığı teşvik etmek ve böylece yine toplumun ahlaki yapısının bozulmasına ses çıkarmamaktır.

    Liberalizm, para doğrudan devletin fabrikalarıyla devletin ve böylece halkın cebine girmektense burjuvaziye ait özelleşmiş fabrikaların ödediği ,kazandıklarının yanında önemsiz olan, vergilerin devlete geri kalanının burjuvazinin cebine girmesi hesabıdır.

    Liberalizm burjuvazinin yani toplumdaki en zengin kişilerin ödediği vergileri minimuma indirip fakir halkın vergilerin içinde boğulmasını öngörmektir.

    Liberalizm kan dökülerek kazanılan vatan topraklarını yabancı sermayeye satmaktır, yabancı sermayeyle işbirliğidir, vatana,millete, devlete ihanettir.

    Liberalizm Sanayi Devriminden sonra her geçen gün ahlaki olarak kötüye giden dünyanın ve fakir halkın gittikçe fakirleşmesinin en temel sebebidir.

    Liberalizm bilime, gelişmeye karşı gelmektir(En güzel örneği araba, uçak fabrikalarının satılıp herşeyin özelleştirilip Türkiyenin geri kalmış bırakılmasıdır. Bunu reddedip Amerika, Almanya gibi ülkeleri gösterenler olacak. Peki size şunu soracağım liberaller:Almanyada arabayı kim üretiyor? Alman burjuvazisi. Almanyadaki en önemli üretim araçları kimde? Alman burjuvazisinde. Peki Amerikadakiler? Amerikan burjuvazisinde mi?Hayır. Amerikanın burjuva sınıfının önemli bir kısmını yahudi misyonerler oluşturuyor. Peki bu yahudi misyonerlerin birkaçının serveti neden Amerikanın gayrısafi milli hasılasından hatta Amerikanın servetinden daha fazla? Nedeni:Kapitalizm dolayısıyla Liberalizm. Sonuçları neler peki? Birazcık aklı olan ve birazcık bilgisi olan sonuçlarının ne olacağını bilir:Para güç demektir. Günümüzde ekonomik güç dolaylı yoldan siyasi güç demektir. Peki bakıyoruz öyle mi?Evet öyle. Amerikanın hatta piyasanın dolaylı yoldan dünyaın kaderi bu bir kaç kişinin sözüne bakıyor. Bunlar komplo teorisi falan değil gerçek şeyler. Bakınız liberalizm ve kapitalizm ne kadar basit ve çökmeye mahkum bir sistem. Devleti kalkındıralım derken devletten daha güçlü olan ve dünya üzerinde kötü emelleri olan insanlar yarattı. Peki bu doğru mu?Bir insan nasıl tek başına bir devletten daha güçlü olabilir?Bu etik bir şey değil. Bundan sonra ne adalet ne eşitlik ne insan hakları kalıyor, işte siz liberal savunucuların da görmediği, anlamadığı şey bu.Şimdi gelelim Türkiyeye.Bu çökmeye mahkum sistemi Amerikan Emperyalizminin etkisiyle en baştan yanlış anlayıp satılması mümkün olan tüm üretim araçlarını hektar hektar yabancı sermayeye satıp kanla kazanılmış bu vatan topraklarına ihanet eden bir zihniyetten söz ediyoruz.Bu zihniyetteki insanlar da ancak ve ancak Amerikan Emperyalizminin Uşaklığını yapan satılmışlardır.)

    Liberalizm tüm üretim araçlarının özelleşmesini öngörerek bilim ve tekniğin devletin elinden çıkıp bir kaç insanın eline geçmesine göz yummak ve böylece devletin geri kalmasına göz yummaktır.

    Liberalizm toplumdaki sınıflaşmaların en temel sebebidir, lakin bundan yakınmaz, aksine bunu amaç edinerek ortaçağdaki ilkel sınıflaşmayı ve sınıf çatışmalarını devam ettirmeyi hedeflemektir,bir nevi gericiliktir.

    Kısacası liberalizm soysuzluktur, vatana,devlete, millete,insanlığa, işçiye,emekçiye, köylüye,fakire ihanettir.

    Liberalizm soysuzluktur...

    Not:Liberalizm öldürür!!!
    ···
   tümünü göster