/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -1
    Rte nin ecdad torunu oluşuna ve hainlere inat
    ···
    1. 1.
      +3
      rtenin ecdad torunu olduğunu nerden biliyorsun? dombra ile seçim şarkısı yapmasından dolayı mı osmanlıyı öven sözlerinden dolayı mı bu görüşe sahip oldun? hain dediğin kişiler kimler?
      ···
    2. 2.
      +4 -2
      Osmanlı için geçti gitti onlara takılamayız diyen bir insan değil, şarkıyla hiç bir alakası yok; türklere, müslümanlara ve osmanlıya sahip çıkan bir lider oluşundan biliyorum. Teröristlerle iş birliği yapanlar, KK nın ben teröristlere yardım ve yataklık yapıyorsam bir bildiğim var demesi, MA nın fetöcülerle parti kurması ,iç işlerinde görevliyken dış güçlere bilgi sızdıran hainlerden bahsediyorum
      ···
    3. 3.
      +3
      Sahiplik sana ne anlam ifade ediyor mesela bir kaç gazlayıcı konuşma yapıp "aziz milletim, muhterem milletim" şeklinde seslenerek türk milletini sahiplenmiş mi oluyor? Veya dünyanın geri kalanına efelenerek sizin koltuklarınızı mı kabartıyor? Gazze'de yaşanan olaylar için çıkıp miting yapınca, "elhamdülillah müslümanız" deyince veya benim türbanlı kardeşimi okutmadılar deyince müslümanlara sahip çıkmış mı oluyor? Osmanlıya sahip çıkma konusuna gelirsek yaklaşık 95 yıl önce sona ermiş bir devleti bugünkü koşullar altında bu derece gündeme getirmenin ve insanların gözünde bundan yararlanmaya çalışmanın amacı nedir?
      ···
    4. 4.
      +3 -1
      Türklere sahip çikişindan sonrasini okumadim.Bu adam dememişmiydi her türlu milliyetciligi ayaklar altina aldik diye, neyse yazmicam fazla takunda boğul.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster