/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5 -10
    Ak Partiye attım... Birincisi alternatif yok. Alternatifi yok derken kötünün iyisi anlamında demiyorum. ekonomi de biraz eğitim de kısmen kötü yönetim dışında, ki sebeplerini de biliyoruz,, yaptıkları ortada. ikincisi hem Erdoğanın kişiliğine hem de partiye. keza kendini dindar gösterenler bile terör savunuculuğu yaptığı bir ortamda aksini düşünmek salaklık olur. üçüncüsü Tayyipler bitmez. ve son olarak ülkeyi imansızların eline teslim edecek değiliz nokta
    ···
    1. 1.
      +6
      Neden alternatifi yok? Ak partinin yapıp diğerlerinin yapamayacağı şey nedir? Ekonomi biraz mı kötü soğan ve patatesin kilosu hali hazırda 5 lira olmuşken dış borç, cari açık alıp yürümüşken, fabrikalar bir bir satılıp, devlet malları bir bir özelleştirilirken? tarım bakanı "ithal ederiz" den başka bir şey söyleyemezken? Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Eğitim nasıl kısmen kötü olabiliyor mesela?

      https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38219262

      Şu haberin bile kısmen kötüden çok daha fazla şey ifade etmesi lazım. Sürekli değişen eğitim sistemini, bölünmeye çalışılan üniversiteleri, sürekli amaçsızca açılan yeni üniversiteleri, vasıfsız ve birikimsiz öğrencileri ve öğretmenleri, sürekli değişen sınav sistemlerini, atanamayan öğretmenleri vs vs. daha çok şey yazabilirim.

      Erdoğanın kişiliğinde seni etkileyen nedir kendisine oy verdirecek kadar? Müslüman kardeşlerim, türbanlı bacılarım, din, cami, elhamdülillah müslümanız söz ve sözcük gruplarını ağzından düşürmediği için mi imanlı?
      ···
    2. 2.
      +1
      Olm adam ironi yapıyo amk, bi de uzun uzun yazmışın
      ···
      1. 1.
        +1
        tak ironi yapıyor
        ···
    3. 3.
      +2 -2
      Hay soksunlar dinine
      ···
      1. 1.
        0
        Hay bende anana sokim
        ···
    4. 4.
      0
      Dini kullaniyor hala imansizlara vermem filan diyor utanmasaniz peygamber ilan etceksiniz ki edenler var
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster