/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Kardeşim iyi güzelde chpliler sokağa dökülüp madem öyle biz de artık evlatlarımızı askere göndermiyoruz dese al sana mis gibi bölünme habur rezaleti yapanlar, kırmızı halı açanlar, megri megri yapanlar başımıza vatan sever kesilmiş TÜM SiYASi PARTiLERi zütünden gibiyim alın sizi bölünme mk
    ···
    1. 1.
      +1
      bu söz chpyi destekleyenlere değil onların seçtikleri vekillere söylenmiş bir sözdür. şahsen yüzde 22 lik kesime bir lafım yok fakat hdpye oy verenler..
      ve o yüzde 22nin içindeki sosyal medyada her türlü hakareti yağdıranlar; her şeyi hakediyor
      ···
    2. 2.
      0

      amina koyayim ben sizin gibi davarlarin. bu ulkede ilk defa mi kurtcu parti kuruldu? ne zamandan beri meclisteki bir parti pkkli olmadigini ispatlamak icin sabah aksam kurtcu partiyi linc etmek mecburiyetinde? bu partinin varligi bir suc unsuruysa, neden secimlere girebiliyor neden baskanliga aday gosterebiliyor. kabul etmesin ysk, partiyi de kapatin. her taku yedi akp, pkk ile kurtlerle got gote gezdi, o zaman kimse agzini acip pkkli felan diyemedi. o zaman bu acilim rezaleti ne bilader diyenlere alayiniz "NE YANI ANALAR MI AGLASIN" diyordunuz. ne zaman bakti akp oy gelmiyor, pkk ve hdp dusmani kesildi sonra tutup "CHP PKKLI" dedi. butun davarlar da bunu tekrarlamaya basladilar. hayatimda bu kadar beyinsiz bir topluluk gormedim.

      ···
   tümünü göster