/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +7 -1
    Başlığı açan arkadaşın sınav tecrübesi olduğundan şüpheliyim muhtemelen o da ilk defa bu sene girecek ve kendi stresiyle başa çıkabilmek için buraya böyle bir başlık açmış diye düşünüyorum. kendi tecrübelerimi paylaşayım,

    -sınav kolay olmayacak. bunca yıldır olduğu gibi kolay sorular da olacak zor sorular da hatta çok zor sorular da olacak. arkadaş kolay soruların fazla olacağı kehanetinde bulunmuş sanırım. soru havuzu bu sene baştan hazırlanmadı sonuçta.

    -2 saat bakmanız boş oturmanızdan daha çok şey değiştirir tamamen katılıyorum. sınavdan önceki gün hariç.

    -evet sizin gibi yüzbinlercesi var. ama bu düşünce tarzıyla anca yüzbini zorlarsınız.

    -problem sorularını bilemiyorsan geç şıklardan bulman çözmenden daha zor. art arda geömeye başlarsan problem sorularının hepsini geç. zaten art arda dizilmiş olacaklar önceki yıllardaki gibi.

    -dilbilgisinde cevap saklama yok, adı üstünde bilginiz yoksa geçin hem vakit hem puan kaybedersiniz. anlam sorularında saklama olayı olabilir. apaçık da koyacak halleri yok her soruda.

    -konuştuğun dili yapamıyor olman moralini bozmasın, bu seni beyinsiz yapmaz. başlığı açan arkadaş başlıkta yaptığı farkedememiş daha, sınavın stresiyle farkedemiyor olabilirsin. geç en son bitirince dönersin, dönemezsen de problem yok.
    ···
   tümünü göster