/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +14
    Allah hepinizin belasını versin kahretsin sizi lanet istismarcılar. Okurken tüylerim diken diken oldu, gözyaşları içinde okudum. Böylelerine idam mükafat olur, cezasını böyle ödüllendirmemeli. Ona da ömrünün sonuna kadar karanlık bir odada türlü işkenceler çektirilmeli, kendini öldürememeli bile.
    Ya bu nasıl bir pgibolojidir Allah'ın belaları yaa minicik tertemiz saf pırıl pırıl çocuklardan ne istiyorsunuz. Onlar sevgi istiyor, sapıklık değil.
    Lanet olsun hepinize..!!
    Maalesef öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, yolcusuna tecavüz edip öldüren şoföre mi, eşini genelevde çalıştıran pisliğe mi, 4,5 yaşındaki öz kızına 1,5 sene tecavüz edene mi, çocuk istismarcısına mı, erkeğe tecavüz edene mi, hayvana bile tecavüz etmeye kıyana mı yoksa kaynanasıyla aşk yaşamak için eşini öldürene mi hangisine hangisine isyan edelim hangisine bela okuyalım..
    SUSMAYALIM, BUNLARIN EN AĞIR ŞEKiLDE CEZALANDIRILMASI iÇiN SESiMiZi DUYURALIM..!

    Son olarak kv'yi kim ne kadar sevmiyorsa bile böylesine ince böylesine haklı bir davada çügüleyenlerin pedo olduğunu düşünüyorum, o lanet yazarların da silinmesini kv'den rica ediyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Saf temiz duygular...
      ···
   tümünü göster