/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +4 -1
    ben gerçekten anlamıyorum dıbına koyayım sizden bir şey bakın şimdi bu mod kalkıpta yannan yannan entari girmiyor adam gibi davranıyor burayı seviyor emek veriyor sözlük için bir şeyleri uğraşıyor. yaptıklarında samimi sadece sözlük kurallarını uyguluyor, kalkıp siz ona sövüyorsunuz ağzını açıp tek kelime üslubunu bozmuyor diğer modları ele alın şimdi söylemek istemediğim bir gavat modumuz flooddan gammazladım diye özelden küfürleştik mod-tanrı muallakyle. bu kadın napıyor kalkıp sizin ananıza mı sövüyor kalkıp onurunuzumu kırıyor yoo adam gibi işini yapıyor ortama değer veriyor hepinize saygılı ve hareketlerinize gösterilebilecek en iyi müsamaayı gösteriyor. bu da size yanlış geliyorsa benim anladığım şudur bu işten "Deveye diken size giben yaranıyor."

    özet: özet mözet yok onun bunun hakkına girip girip gib kırığı entariler girip kafanıza göre yazarım diye gezmeyin 2 okuyun arada dıbına koduklarım
    ···
    1. 1.
      +2
      sonunda dıbına koyayım benle aynı fikirde olan birisi. adam modun anasına babasına olmadık küfürler ediyor ferre paylaşıyor atatürk dahil siyasetçilere aşırı ağır küfürlerde bulunuyor iğrenç fotolar paylaşıyor flood yapıyor. dikkat çekmek için alakasız karı fotosu atıyor. silinince de modlar beni keyfi olarak sildi inciyi gibeyim diyor. bence az bile siliniyor dıbına koyayım.
      ···
   tümünü göster