/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +19
    Cinsel hastalıkların yayılmasında büyük rolleri yok mu? Çoğu aids bunların. Hepsiyle konuşup istatistiksel yaklaşmıyorum. Gördüklerimi ve duyduklarımı söylüyorum. insanın kendini kadın ya da erkek ya da başka şekilde hissetmesi onun hasta olduğunu gösterir. Hormonal tedavi görmesi mantıklı geliyor nedense.
    Kadın gibi hisseden erkeğe sen kadın değilsin böyle hissetmen normal değil diyemiyorsan burada bir yanlış var demektir. Bisex olanlar tamamen gibinin keyfine yaşayanlar bence. Erkek yoksa kızla kız yoksa erkekle. Bu kadar mı lan insanın çizgisi bu mu?
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Çok doğru konuşmuşsun pnp.
      ···
    2. 2.
      0
      Ya eşcinsellikle hormonların alakası yok. Kadın gibi hissedenler de gay değil translar. Yani erkek erkeğe ilişki senin sandığın gibi bir şey değil madem bilmiyorsun konuşma. Tedavisi dünya sağlık örgütünce bulunamamış ve hastalık sayılmayan şeye alakası olmayan bir tedavi yaratıp hastalık statüsüne de koydun bravo. Hiçbir insanın aklına gelmemişti. Az araştır cahillikten kurtul. Çünkü kendi düşüncelerin hep baskıların ve cahilliğin üstüne kurulu.
      ···
      1. 1.
        0
        Bu konuda bana kitap önerir misin
        ···
    3. 3.
      0
      Doğru şuku
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster