/i/Tespit

  1. 1.
    -9
    Ne uzun yazmışsın anasını gibeyim.

    Ensest ilişki kimseyi ilgilendirmez. Kişilerin kendi tercihleridir, kalkıp da buna karşı çıkamazsın. Yalnız bu tür çiftlerin çocuk yapmasının engellenmesi doğacak çocuklar açısından faydalı olur.

    Kimseye pid0fili olduğu için de kızamazsınız. Çünkü bu insanın kendi kontrolünde olan bir şey değildir, tamamen pgibolojiktir. Kimse isteyerek pid0fili veya sapık olmaz. Ancak bu hislerini eyleme dökerse o zaman tepkinizi dile getirebilirsiniz. Ayrıca adam demogoji falan yapmamış huur çocuğu. Pedofili olduğunu ama hiçbir çocuğa zarar vermeyeceğini güzelce anlatmış. Her pid0fili olan çocukları taciz edecek diye bir şey yok.

    Pedociksüalite olayını burda ilk defa gördüm. Valla benim umurumda değil, çocuk olsun, eğer bir şey demiyorsa(iradesinin olup olmaması umurumda değil) eğer bu durumdan rahatsız olmuyorsa bu benim gibimde olmaz. Ben zorla yapılan şeylere karşıyım. Cinsellik çok fazla abartılıyor hele konu çocuklar olunca. Çocukların cinsellik yaşaması genelde bunun büyük bir travmaya neden olacağından ve onların zarar göreceğinden dolayı bu kadar hassas yaklaşılan bir konu. Lakin çocuk bu durumu normal karşılıyorsa o zaman hiçbir zarar da görmeyecektir.
    ···
    1. 1.
      +2
      O zaman bebek de gibelim nasıl olsa hatırlamayacak
      ···
   tümünü göster