/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -4
    Bi gibe yaramayan vasıfsız mı? Oyun yorumculuğu yapmak vasıfsızlık mı gibiK. O vasıfsız dediğin adamlar senden en az 10 kat zekidir. Yav sanane amk ister zengin ederler ister zütlerini kaldırırlar size giren çıkan ne amk ananızı mı gibti bu adamlar? Hani bunlar kız falan değil adamın zütünün kalkması seni etkileyen bir şey değil. Ben de sevmiyorum böyle tiplerin zütünün kalkması olayını da kalkıp çeşitli mecralarda "YaV MiRaDeRiM zütLeRiNi KaLDıRDıNıZ" elemanların diye ağlamıyorum amk. Kim ahkâm kesiyormuş anasını gibtiğim. Hepsi aklı başında yorum yapıyor ve ne konuştuğunu da biliyor genelde.
    ···
    1. 1.
      +1
      13-14 yaşında çocuklarsınız internette o kadar kolay anaya küfür ediyosunuz ki sebebi de bi konuda fikrimi belirttim diye hadi bu entryni geçtim yukarıdaki entryde yazdığın küfürü okuyunca elim ayağım titredi seninle o kadar çok uğraşıcam ki ama internette değil reel hayatta burnundan fitil fitil getirmezsem adam değilim tanımadığın bilmediğin adamlara bu kadar ağır küfür etmenin cezasını çekiceksin
      ···
    2. 2.
      0
      Ulan anasının leşini gibtiğim inci burası kaldıramıyorsan gibtir git. 13-14 yaşında da değilim 26 yaşındayım, karşına çıkarsam o ananı giberim senin. Eli ayağı titremiş liselinin ahuahahahahahaha. Anaya küfür buranın jargonudur dıbını dengesini gibtiğim. Ulan namusunu alıp saçını başını yolduğum evladı sen burda tanımadığın etmediğin adamlara vasıfsız derken sıkıntı yok anana sövülünce zırlıyorsun. O zaman adam olacaksın adam gibi yorum yapacaksın. Ki o zaman da anana söverler burda. :D Mesele düşüncene katılıp katılmamam değil yani. Ulan senden korkacak adam mıyım ben huurnun fırlattığı. Gel adresimi vereyim zütün yiyorsa reelden uğraş benimle? Adam değilsin sen zaten koskocaman bir huur ÇOCUĞUSUN. Tanımadığım etmediğim adamın anasını da giberim ve kimse de ceza veremez. Yukarıda ettiğim küfürlerden sanane anasının ruhunu gibtimin çomarı. inci burası anasının namusunu gibtimin evladı.
      ···
    3. 3.
      0
      Eksilemiş anasını gibtiklerim ahahahahahahaha
      ···
    4. 4.
      +1
      Ben senin ananın ve 7 ceddinin ölüsünü dirisini gibeyim huur çocuğu göreceksin sen
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster