/i/Tespit

  1. 26.
    +7 -1
    Valla iliski kurdugu insani tl bazinda kategorilere ayiran bir zihniyet once kendini sorgulamalidir siz inandiginiz seyi kadinlari yukluyosunuz da kadinlar hakkinda bu sozlukte kimsenin saglikli bir bilgisi yok bence varsa yoksa gibtim gibemedim muhabbeti mevzuyu skora indirirsen e tabii karsindakinin insan oldugunu unutur parali huur muamelesi yaparsin once kendi dusunceni duzelt sonrasinda kadinlara paraya tapmamalari noktasinda destek olursun sayet oyle bi isin asli astari varsa tabii bin cuku da atsaniz bir zihniyet sorunu oldugunu degistiremezsiniz.
    ···
    1. 1.
      0
      Valla kvcim ben aşık olmuş birisiyim yani kıza değer vermiş birisiyim tanısan zaten bilirsin ki bunu herkes söyler çevremde iyi kalpli olduğumu ama nedense ben karşımdakinden hiç böyle bir şey görmedim. Mesafe ilişkisi yaşadım ben kvcim gittim geldim yani bana ayrılırken denilen söz şuydu iki bilet alıp gelmekle bir şey olmuyor dendi.Ben sevdiğimin yanına gidebilmek için aç geziyordum zamanında ama onun bana dediği beni hiç lüks yerlere zütürmüyorsun oldu.Şimdi kim paraya değer veriyor ben mi o mu ?
      ···
    2. 2.
      +1
      Belki genelleme yaparak hata etmiş olabilirim ama senin söylediğin tarzda yani para önem vermeyen kız sayısı çok az hatta ve hatta onlarında yarısı tipe ve ya şan şöhrete önem verir. Koşulsuz ben sevdim ama beni koşulsuz seven olmadı ve olucağını da sanmıyorum.
      ···
   tümünü göster