1. 1.
    -1
    neymiş beyzademiz çok efendiymiş ama kızlar bin erkeklere bakıyormuş. kızlar huurymuş ama kendisi çok saygılı ve kibarmış.

    Ulan huur evladı kız senin yandan beşgen önden üçgen süratına mı bakacak ? Neyine bakacak lan kız senin? Paran mı var? E o da yok. 5 kuruşun yok. Ne yedirecen lan sen kıza? Ne hediye alacaksın? Nereye zütürebileceksin? Çirkin pislik fakir bir huur evladısın işte. Bir de diyor ki bak bak bir de diyor ki onu düşünüp 31 bile çekemiyorum. Senin ben ananı zütünden gibeyim. Bari bu konuda yalan söyleme lan. Hayatında eline kız eli değmemiş bir gib kırığı olduğun için sana biraz yakınlaşan ilk kızı 31 çekerken zihninde döndürdüğün kliplerde oynatıyorsun. Bari bunda dürüst ol lan. Kitap okumazsın. Tiyatroya gitmezsin. Hayatın boyunca bir sanat eleştirisi bile okumamışsın. Çatal bıçak kullanmayı bile bilmiyorsundur sen. Kültürsüz huur evladı seni. Senin neyine bakacak lan kız? Duruşunda bile bir asalet yok. 165 boyun ve 33 santimlik kollarınla mı kız tavlayacaksın? bin dediğin o erkeklere bir yumruk bile savuramayacak kadar çelimsiz bir mahlukatsın. Daha efendi olmadığı konusunda kendine dürüst olmayı bile başaramamış, inci sözlükte saatlerini harcayıp arta kalan saatlerini de facede 3 harfli gruplarda harcayan kısacası pc başında züt büyüten ve cinsel açlığını oralarda paylaşılan ifşalarla bastıran yıkık bir züteleksin. Sen misin lan efendi? Ağzından küfür ekgib olmaz ama sorsan yaradıcı küfür moruQQ diye gezinirsin. Kızları küfürle mi tavlayacaksın lan? Ha? gibten zütten kürt öşex esprilerinle mi tavlayacaksın lan kızları ? Qara mizahh moruqq diye evele gevele ortalarda gezerek mi tavlayacaksın ? sünnet derisi kadar gereksiz bir pisliksin işte. Kız senin neyine lan. Nerene bakacak senin kız? Efendiliğin yanından bile geçemiyorsun daha. Sen git ancak okulda aldığın vasat sınav notlarıyla yani bin erkek dediğin adamları geçtiğin tek konuyla avut kendini. yapacak başka hiç bir işin yok tek işin ders çalışmak onu bile düzgün yapamıyorsun. Emekli memur babana yük olmaktan başka vasfın yok. Kız senin neyine bakacak lan ne-yi-ne ?

    Ya gerçek bir erkek olmak için çabala ya da burda gibsok ağlayıp durma. Ya da gibtir git intihar et. Senin için daha kolaydır bence.
    ···
   tümünü göster