/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +29 -26
    Chpliler huur cocudur. Hdp destekcisidir. Pkk sevicilerdir. Bu kadar basit işte her sey
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      Senin gibi çomarların aq
      ···
    2. 2.
      +1
      Ulan serefsiz khkyla niye hdpyi kapatmadilar cevap ver lan oruspu
      ···
      1. 1.
        0
        Khk yi kullansalar suc kullanmasalar suç. %11 oy alarak secilmis bir partinin milyonlarca secmeni var. Sizce kapatsalar normal midir bu? Avrupa birligine nasil yansitacak bizim muhalefetimiz? Akp diktatör. Akp kendi goruşunden olmayan herkesi yok ediyor. Sonra chp cikacak meydanlara sokaklara dökülün ülkede demokrasi kalmadi dicek. Hdp cikacak sokaklara dökülün adil bir seçimde meclise giren partimizi kapattilar dicek.
        Dokunulmazliklar kaltiginda chp niye hayir oyu kullandi peki?
        Hdpli vekillerin hapse atilip yargilanmasinin önünü acti akp. Neden chp buna karşı çıktı?
        Barajı geçsin diye hdpye oy verenler kimler?
        Onceki secimde el sıkışıp iyi salladık diyen kimler?
        Mahmut tanal elinde apo posteriyle meydanlarda koşarken nerdeydiniz siz?
        Siz busunuz işte.

        Megri megri diye dalga gecenler. Pkk turkiyenin 1980lerden beri sorunuydu. Yaklagib 25-30 sene savasti. Yok edemedi. Sonra reisin aklina bir fikir geldi. Lan bunca senedir savasiyoz. Askerlerimiz sehit oluyor. Cocuklarimiz daga kaciriliyor. Orada zorla savastiriliyor. Bi şunlarin istegini dinleyelim. Çözüme ulasalım dedi. Sonra noldu. Oruspu cocugu pkklilar ihanet etti. Yollarindan donmediler. Amerikanin avrupanin kopegi olmaktan vazgecmeyiz dediler.
        Bunun üstune basladik kanırta kanırta gibmeye. Yerli araçlarimizla gibiyoruz. Bak almanyadan tank aliyoruz. Doguda kullanmak yasak. Neden? Çunku terör orgutune üstunluk saglarsiniz. Çunku terörü bunlar besliyor.
        Kardeslerim bu kadar mı zor anlamak? Bu kadar mı kör gözleriniz?
        ···
    3. 3.
      -1
      PNP oka dar basit değil iste CHP nin türkiyeye katkısı büyük sadece kılıçdarın sıktır olması lazım
      ···
    4. 4.
      -1
      Aynen öyle.
      ···
    5. 5.
      0
      Oncelikle eger birazcikbilgin olsaydi dokunulmazliklarin kaldirilmasina chpnin evet dedigini gorursun. Simdi gelelim diger meseleye dusun fetonun mecliste partisi var(ki zaten suan akp oyle neyse) feto psrtisi milyonlarca oy aliyor sen bu partiyi kapatir misin acik mi birakirsin?ya terorist diye bagirmayin eger teroristlerse de kapatin ceza verin boyle is mi olur amk. gelelim cozum surecine lan bana gelipte turkiye pkkyi bitiremedi deme giberim agzini 2002de kac sehit olmus ac bak sizin muhtesem dunya lideriniz gelmrden once bitmisti zaten ocalan yakalanmisti pkk bitmisti sizin dunya lideriniz sahlandirdi pkkyi. baraji gecemeyrn hdp sizin cozum sureciniz sayesinde baraji gecti. neymis iyi niyetmis lan dassak mi geciyorsunuz bizimle devlet yonetiyorsun sen bakkal degil. pkklilarin 29 ekimde haburdan gecmesi iyi niyet mi? Ya da hendekler kazilirken izlemek iyi niyet mi ?Salaksiniz olum siz salaksadece dokunilmazliklara chp hayir oyu verdi demenden okumadan arastirmadan ondan bundan duydujlarinla konustugunu anlayabiliyorum o yuzden ben sana bosa laf anlatiyorum git sen kekini ye comar comar yuvarlan ama her kim bu ulkede teroristlerle bir kere bile isbirligi yaptiysa feto isid pkk allah belasini versin mi?baslari taktan kurtulmasin amin diyebilir misin bay vatansever?
      ···
      1. 1.
        0
        Amin.
        Pkk haburdan gecti. Neden? işıd ile savasmalari icin. Hem isidin gucu kirildi. Hemde pkknin.
        ···
      2. 2.
        0
        Ve arkadaşim al oku

        Değişikliğin referanduma gidilmeden kabul edilmesi için 367 oy gerekli.

        Değişiklik önerisinin referanduma gitmesi için ise en az 330 oy çıkması gerekiyor.

        TBMM'de Meclis Başkanı ismail Kahraman dışında AKP'nin 316, CHP'nin 133, MHP'nin 40, HDP'nin ise 59 milletvekili bulunuyor. Bir milletvekili ise bağımsız.

        Uzmanlar, bu ilk verilerin dokunulmazlıkların kaldırılması oylamasıyla ilgili de fikir verdiğini belirtiyor.

        MHP ve CHP Genel Başkanları teklife evet oyu vereceklerini açıklamıştı.

        Ancak CHP'deki birçok milletvekili hayır oyu vereceğini söylemişti.

        Teklifin birinci maddesinin oylamasında 350 evet, 148 hayır, 5 çekimser, 27 boş ve 1 geçersiz oy kullanıldı. Toplam oy kullanan milletvekili sayısı ise 531 oldu.

        ikinci maddede ise 357 evet, 149 ret, 17 boş ve 6 çekimser oy kullanıldı. Toplam kullanılan oy sayısı 529 oldu.

        Uzmanlar, ilk sonuçların, CHP'deki birçok milletvekilinin hayır oyu verdiği, AKP ve MHP'nin de az sayıda fire verdiğini gösterdiği yorumunu yapıyor.
        Akpnin 316 mhpnin 40 mv. Var. 356 yapiyor. Ilkinde 350 ikincide 357 demekki chp nerdeyse hic vermemis. 133 chpli vekil var. Nerde bunlar? Gerizekali arastirma yapmamis olan kim?
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      0
      Puhahahahahha akp ve mhp hepsi vermis chp vermemos uzmanlar boyle soyluyormus hahahahah omer turan mi bu uzman hahahahahah muneccim yarragimi yemisler ahahhaha
      ···
      1. 1.
        0
        Senin uzmanin kim? Hangi gazetede boyle yaziyor? Bana goster bakalim. Senin kaynagin zütün. Benim ki en azindan bir gazete. Haddini bil PU HA HA HA!
        ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster