1. 1.
    +2 -1
    Çevrenizde o kadar karı kız var ki ama siz sistemin dayatmalarından ötürü çok güzel fiziği yüzü olanı arıyorsunuz. Ne karılar var yolda bakmazsın ama yatakta başka oluyor citayı az indiriverin hem nakit hem vakit tasarrufudur bu tavsiyem olsun size
    ···
    1. 1.
      +1
      sistemin dıbına koyim panpa her kız güzel görünüyor gözüme ( kilolular hariç ). Valla çitanın dıbına koyim vurdum tekmeyi gitti bile ama yok bulamıyorum. Neyse dur bakalım dediğini deniyim çok güzel bir kız olmasada arayıştayım bu sene yapıcam bir tane. Her kızı değerlendiricem ama sokağa çıkanlarda hep güzel kızlar amk ya.
      ···
    2. 2.
      +1
      Ama tek şeyi unutma kimse sana bişey vermez sadece sen alırsın
      ···
      1. 1.
        0
        eyv. panpa. Aklımda tutucam.
        ···
      2. 2.
        +1
        Hasgibtir lan yannanımın da bir gururu var amk. Yüzü ve fiziği beğeneceğim şekilde olmayan hatunu gibmem. Ayrıca sistemin dayatması ne alaka dıbına koduğum.
        ···
      3. 3.
        0
        Panpa tabi ki çok tipsiz bir karı olmucak ama adamın dediği normal bir tip olsun. Mükemmel güzelliği olan biri olmak zorunda değil herkes ona yazar ama sen bir tık altına yazarsan şansın olur.
        ···
      4. 4.
        0
        He bu arada evet sistem dayatması değil herkes en güzelini gibmek ister.
        ···
      5. 5.
        0
        Dediğimi anlamayıp yarak kürek konuşma senin zütünde giberken beat bestelerim osuruk sesinle. Sana beğenmediğin mi yazdım bi oku çitayı düşür dedim dıbına kodumun sapık bini. Tabi daha yaşın küçük olduğu için bilmezsin lise de üni de kendine bakmayan sana güzel görünmeyen kızlar okul bitince nasıl afet oluyorlar şişman diye dalga geçtiğin bile olabilir amcık
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster