/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +3 -1
    evet merhaba beyler en azından birkaç panpama faydalı olabilecek bir başlık açıyorum. lütfen ihtiyacı olan okusun. çünkü çok saçmaladığımı düşünebilirsiniz, ama bunlar cidden gerekiyor bazı insanlara. uzun oldu başlık, dediğim gibi altta tatava yapmayın istemeyen okumasın.

    hepiniz birini stalklamak isteyebilirsiniz. stalklamak: birinin haberi olmadan sosyal medyada onun ne yaptığını sinsice izlemektir, takip etmektir diyebiliriz. bir yandan sosyal taciz diye geçer.
    dediğim gibi hepinizin staklayacağı birileri olabilir. bunun için fake hesap gerekir. doğru fake hesap nasıl kasılır? anlatıyorum.
    altta hesap türlerini yazacağım. hepsinde takipçi hilesi kullanacağız. ama isteyen varsa keşfetçilerden kasabilir, isterseniz onu da anlatabilirim. hesap türlerinden sonra nasıl kasılır onu anlatacağım.
    hesap türleri:
    1) insan hesabı:
    herhangi bir insanın kişisel hesabıdır. bence en risklisi budur çünkü fake fotoğraflar anlaşılabilir. ayrıca nasıl olduğunu anlatırsam polislik bile olabilirim bunu anlatmayacağım.
    2) butik hesabı:
    klişe olsa da kolaydır, pek anlaşılmaz. yapmanız gereken şey birkaç tane takı, elbise, ayakkabı, çanta fotoğrafları bulmak. bunları diğer hesaplardan da alabilirsiniz biraz editleyerek. sonra bunları siz satıyormuşsunuz gibi paylaşmalısınız ama dikkat! fiyat vs. yazmayın. "fiyat öğrenmek isteyenler dmden yazabilir" tarzı açıklama yapın. ve dmden yazan olursa takmayın. böylece hukuk işlemlerine bulaşmamış olursunuz.
    3) söz paylaşım hesabı:
    en mantıklısı budur bence çünkü birsürü söz sayfası var instagramda. yapmanız gereken şey çok basit. kitaplardan sözler bulmanız ve bunları paylaşmanız gerekiyor. birkaç etiketle paylaşırsanız ve birkaç sayfayı takip ederseniz daha inandırıcı gözükecektir.
    4) yemek hesabı:
    stalklayacağınız kişi yemekle ilgileniyorsa idealdir. yapmanız gereken şey yine aynı. yemek fotoğrafları bulmak. bunu instagramda etiketler ile çok kolay bulabilirsiniz. isterseniz tarif de yazın.
    5) spor hesabı:
    karşıdaki kişi sporla ilgileniyorsa işe yarar. son dakika spor haberlerini paylaşmalısınız. örneğin roger guedes'in fenerbahçeye transfer haberi mesela. bu tarz haberler paylaşırsanız inandırıcı olabilir.
    6) film replikleri hesabı:
    yine aynı mantık birkaç replik buluyorsunuz ve paylaşıyorsunuz.

    nasıl kasacağınız ise çok basit.
    adım 1: instagramda bir hesap açıp telefon numaramızla onaylıyoruz (smsten kod geliyor)
    adım 2: google'a "instagram takipçi hilesi" yazıyoruz ve ilk çıkana giriyoruz.
    adım 3: burada birsürü site çıkacaktır giriş kısmında, 2. sitemize girin gibi. onları da kullanabilirsiniz ek olarak. siteye açtığımız numara doğrulamalı hesapla giriş yapıyoruz.
    adım 4: anasayfada çıkan bölümlerden "takipçi gönder"e tıklıyoruz. bizden kullanıcı adı isteyecek. oraya takipçi göndereceğiniz hesabın yani fake hesabınızın adını giriyorsunuz. sonra kaç kredi varsa o kadar takipçi atıyorsunuz.
    adım 5: takipçi işi bitince "link ile beğeni gönder" seçeneğine girmelisiniz. ama link ile olmalı. normal beğeni göndere girmemelisiniz.
    adım 6: bizden beğeni göndereceğimiz fotoğrafın linkini isteyecek. onu oraya yapıştırıyorsunuz ve beğeni yolluyorsunuz.

    hepsi için ortak geçerli kurallar:
    -paylaşımları 5 dakikada bir atmayın. mümkünse günde 1 kere iyidir.
    -hesabı açar açmaz istek atmayın.
    -kendi konuşma tarzınız gibi davranmayın. örneğin yazım kurallarına normalde dikkat ediyorsanız o hesapta biraz salın. veya normalde dikkat etmiyorsanız o hesapta edin.

    yorum olmamasından dolayı anlaşılabileceği için, gönderinizi attıktan sonra yorumlara kapamanızı öneriyorum.
    ···
   tümünü göster