/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Beyler en baştan şunu söyleyeyim. ODTÜ bu ülkenin tartışmasız en iyi üniversitesi. Fakat orada düşük profilli bölümlerde okuyan öğrenciler; mühendislik bölümleri gibi bölümlerde okuyan öğrencilerin başarılarıyla prim peşinde koşuyor.

    Özellikle puanı bir gibe tutamayıp düşük puanlı bölümler yazıp ODTÜ ye giren davarlar, yok lgbt, yok feminizm, yok aşırı solculuk yok direniş atıp tutuyor.

    Ama bu teknik üniversitenin mühendislik gibi en temel bölümlerinde okuyan öğrencilerinin büyük bir çoğunluğu Aselsani TAI, TEI, Roketsan gibi şirketlerde yerli ve mili silah projelerinde çalışıp, takır takır terörist avlayan canavar gibi silahlar üretilmesine yardımcı oluyor. Bu saydığım şirketlerin sitelerine girip yönetim kadrolarına bakın. Üst yönetimde mutlaka birkaç tane ODTu lü göreceksiniz. Çalışanlarına bakın:
    yüzlerce ODTÜ mezunu mühendis göreceksiniz.

    Şunu belirteyim, kesinlikle sağ görüşlü biri değilim. Bilimsel düşünen bir bilim insanıyım. Ama doğruya doğru demeyi bilelim:

    Şu sığırların okullarda bilim yapmayıp, sürekli gibimsonik ideolojileriyle gündeme gelmeleri beni rahatsız ediyor. ilk önce bir değer üretip ondan sonra görüşlerinizi belirtin ki sizi ciddiye alsınlar. Gözünde güneş gözlüğü, elinde lgbt bayrağı, dilini çıkarıp, ağzını burnunu yamultan davarların, 27 milyondan fazla kişinin oyunu almış ve ülkenin başkanı olmuş bir adama, zerre kadar mizah içermeyen pankartlarla saldırmaları ve bunu yaptıkları için kendilerini zeki zannetmeleri zavallıca bir durum.

    Çalışın, değer üretin sonra insanları eleştirin. Muhteşem bir okulun, düşük puanlı bölümlerine gidip, okulun başarılı öğrencileri üzerinden prim yapıp, gibko ideolojilerinizle insanları aşağılayıp hakaret etmeyin ki sizi ciddiye alsınlar.
    ···
   tümünü göster