/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    sevişeceksin güzel kardeşim, şimdi seviştiğin kadının ne yediği bile önemli mesela nedenine gelirsek kadın terlediğinde doğal olarak koku yaymaya başlıyor ve ciksten soğuyorsun.

    bir keresinde seviştiğim kadının biri sabah kahvaltıda pastırma yemiş amk, tabi ben bundan habersiz ekmeğime bakmaya çalışırken bir süre sonra ortamda kesif bir pastırmamsı koku oluşmaya başladı ulan diyorum benden mi geliyor acaba ?

    çok sıkıştım diyip hemen banyoya kaçtım, ulan her yerimi kokluyorum bir gram koku yok demek ki kadında bir sıkıntı var, iyice midem de bulandı tabi kokudan.

    banyodan çıktığım gibi benim acil işim çıktı hemen gitmem lazım filan diyip uzadım, tekrar da görmedim amk karısını pastırma yiyen karı mı olur ? ben bile erkek halimle birine pis bir koku gider aman karizma çizilir diye soğan sarmısak pastırma gibi şeylerden koşar adım kaçıyorum, senin neyine pastırma amk ?

    yani siz siz olun partnerinizi fazla terletmeyin, mümkünse klimalı ortamda veya banyoda, küvette filan ciks yapın, çünkü hayattan soğutmanız an meselesi olabilir.
    ···
   tümünü göster