/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +16 -1
    Arkadaşlar, insanların duyguları çabuk değişir. insanlar fazla kırılgandır. Kolay sevinirler, kolay üzülürler. Çok çabuk inanırlar, kanarlar. Bilmiyorum beni bu sözlükte daha önce gördünüz mü ama az çok gören insanlar kişiliğimi bilir. Ben hepinizi seviyorum. Nerdeyse bütün insanları seviyorum. O yüzden bu yazıyı yazmak istedim.

    insanların hayatı kolay yön değiştirir, kendi kararı kadar çevresi de geleceğini etkiler. Bir çocuğun doğduğu ortama uyum sağlayacağını hepimiz biliyoruz. insanlar nasıl eğitilirse öyle bir kişiliğe sahip olurlar.

    Size değer veren insanlar, sizi seven insanlar, düşüncelerinize, fikirlerinize önem verir. Söylediğiniz her söz onların hayatına etki eder. Onların da düşüncesini ve davranışlarını etkiler. Yaptığınız sizleri etkilediği kadar onları da etkiler. Sadece o değil siz de mutsuz olursunuz.

    Keşke herkes birbirine iyi davransaydı. Kendini başkaları yerine koyabilseydi. O zaman herkes mutlu olabilirdi belki de. Sadece sevdiğiniz insanları değil tüm insanlara iyi davranın. Korkmayın size zarar vermezler. Onlar da sizi sever.

    Güzellikleri görün. Bardağın dolu tarafına bakın ve mutlu olun. insanları da mutlu edersiniz.
    ···
   tümünü göster