/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +6 -2
    Atalarımızın müslüman olmadığını, hatta müslümanlarla savaştığını. Bu dine zorla geçirildiğimizi öğrendiği halde, halen ölümüne müslümanlığı savunacak kadar beyinsiz olabilmek. Özüne dön Anadolu çocuğu!.
    iBRAHiM-4.Her Millete sadece o milletin kendi diliyle seslenir. O
    kavimden olan birini peygamber yollarız
    YUNUS-47“Her ümmetin bir Peygamberi vardır. Peygamberleri kendilerine gelince, adaletle hükmedilir,
    NAHL-36.Yemin ederim ki: biz her Millete \"Allah’a kulluk edin\" diyen peygamber göndermişizdir.
    NAHL: 63 - Allah\'a yemin olsun ki, biz senden önce bir çok milletlere peygamberler gönderdik
    SEBE-44.Onlara okuyup inceleyecekleri kitaplar vermedik. senden önce hiçbir peygamber de göndermedik.
    FATIR-24“kâfirler uyaran bir elçi olarak gönderdik. Zaten uyaran bir peygamber olmayan hiçbir millet yoktur”

    Bu ayetlerden yola çıkarsak allahın Türklere de Türkçe seslenen bir peygamber yollaması lazım.

    NAHL-103.Andolsun ki biz onların,“Kur’an’ı ona bir insan öğretiyor” dediklerini biliyoruz. ima ettikleri kimsenin dili yabancıdır. Bu Kur’an ise gayet açık bir Arapça’dır.

    islamın en temel şartı Ezan\'ın bile arapça olmasından tutun da,Neden arapça dışındaki bir dile tahammül gösterilmiyor amk.

    YUSUF-2.Kuran’ı anlamanız için Arapça indirdik
    Zuhruf, 3:Biz, ANLAYIP DÜŞÜNMENiZ iÇiN onu Arapça bir Kur’an kıldık.

    FUSSiLET-44.Eğer biz onu yabancı dilden bir Kur\'ân yapsaydık onlar mutlaka: «Bu kitabın âyetleri genişçe açıklanmalı değil miydi? Arap bir peygambere yabancı dil, öyle mi?» derlerdi. Sen de ki: «O, iman edenler için bir hidayet ve şifadır.» iman etmeyenlerin kulaklarında ise bir ağırlık vardır. Kur\'ân onlara göre bir körlüktür. Sanki onlar uzak bir yerden çağrılıyorlar.

    Araplar hesap sorar diye korkan bir Allah olduğu ayetten anlaşılıyor. Arap sorabiliyor ise, biz Türkler “Türklere hiç Arapça bir Kuran gönderilir mi “diye neden sormuyoruz? Biz salakmıyız? Yoksa Türklerin kayda değecek bir Millet olmadığını mı kabul edeceğiz?


    NAHL-64.\'Kendi aralarında ihtilafa düşmüş olan bir kavmi, içine düştükleri bu ihtilaflardan kurtarman için Kuranı indirdik. Başka hiç bir sebeple indirmedik.
    ZUHRUF-44.Doğrusu Kur\'an, sana ve kavmine bir öğüttür. ileride ondan sorumlu tutulacaksınız.

    Bu ayette “bütün kavimler ondan sorumludur” unutulmuştur. Türkler Gördüğünüz gibi sorumlu değil!

    Hac, 27:insanlar arasında haccı ilân et ki, gerek YAYA OLARAK, gerekse nice uzak yoldan gelen argın DEVELER ÜZERiNDE sana gelsinler.

    islam ve Kuranın yalnızca Mekke çevresinde yaşayan kureyş kabilesine hitap ettiği bu kadar açık ortadadır. Buna rağmen bir itirazınız varsa, Hac,27 Ayetinin bir Brezilyalı Müslüman’a farz olduğunu gözünüzde bir canlandırın lütfen. Atlas okyanusunu yüzerek geçen bir Deve bulmasının imkansız olduğunu anlayabilmenizi bekliyorum.
    Bu arada türklerin arap dinini hoşgörüyle kabul ettiğini sananlar internetten Tarkan Ve Curcan katliamlarını araştırabilirler. Hatta sözlükte de böyle bir başlık vardı.40.000 Türk kesilerek 24 km boyunca ağaçlarda sallandırılmıştır. Bunlar da Arapların Türklere islamiyeti kabul ettirmek icin yaptıgı onca şeyden sadece biridir.
    ···
   tümünü göster